Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Elektronski časopis www.topsrbija.com NAJBOLJE IZ SRBIJE

mihailo bercek elizabeta bercek

Mihailo Berček PR,

Agencija za izdavanje novina BERČEK&BERČEK

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 141

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Mob. 063/549-877

Elizabeta Berček PR,

Agencija za izdavanje novina BERČEK&BERČEK

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 141

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Mob. 063/577-600

Mihailo Berček,  vlasnik, završio Filozofski fakultet u Novom Sadu, gde je stekao zvanje profesora jugoslovenske književnosti. Pet godina radio na TV Vojvodina u Informativno-političkoj redakciji, završio novinarsku školu, potom 32 godina radio na poslovima glavnog i odgovornog urednika Redakcije “Specijalna izdanja” u “Dnevnik Holdingu”. Pokretač i urednik časopisa “Privreda” i Privreda LORIST”, autor i urednik više monografija i drugih publikacija. Od 31. decembra  2011. godine sa suprugom Elizabetom osnovao Agenciju za izdavanje novina BERČEK&BERČEK. Elizabeta Berček, završila Filozofski  fakultet u Novom Sadu i stekla zvanje profesora pedagogije. Jedno vreme predavala pedagogiju u srednjoj školi “Svetozar Marković”, radila kao pedagog u Predškolskoj ustanovi “Radosno detinjstvo”, pisala feljtone za novosadski “Dnevnik-Vojvodinapress”  i  scenarije za dokumentarne emisije na TV Vojvodina.  Nekoliko godina vodila je Agenciju za pripremu za štampu “Casper EB”.

Ovaj sajt pokrenula je ideja da u siromašnoj i marginalizovanoj Srbiji postoje časni, pošteni, vredni, umni ljudi, koji svojom kreativnošću i sposobnostima zaslužuju da se o njima piše, da se njihova reč čuje, a primer sledi. Ljudi čine sve, privredu, događaje, kulturu, selo i grad, utiču na prirodu.
Ukoliko želite da sarađujete sa nama, da konstruktivnim predlozima i sugestijama pomognete u kreiranju sajta www.topsrbija.com - NAJBOLJE IZ SRBIJE,  slobodno nam se obratite.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com