Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Međunarodna studentska konferencija

Međunarodna studentska konferencija

  • PDF

Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, 21. marta 2011. godine, održana je Međunarodna studentska konferencija 3rd EMUNI Research Souk The Euro-Mediterranean Student Research Multi-conference “INNOVATION AND EMPLOYABILITY - THE UNIVERSITIES CHALLENGE”.

Vodeći organizatori pomenute konferencije jesu Emuni Univerzitet iz Slovenije i Beirut Arab Univerzitet iz Libana. Visokoškolske ustanove koorganizatori ovog događaja su petnaest univerziteta i fakulteta iz Švajcarske, Španije, Italije, Slovenije, Grčke, Turske, Palestine, Tunisa, Rumunije i naš Fakultet kao jedini iz Srbije.

Konferencija “INNOVATION AND EMPLOYABILITY - THE UNIVERSITIES CHALLENGE” počela je direktnim prenosom programa konferencije putem Interneta sa Beirut Arab Univerziteta u Libanu, pri čemu su svi univerziteti i fakulteti učesnici konferencije imali mogućnost da čuju izlaganje prof. dr Jusufa Misfuda, Predsednika Emuni Univerziteta, kao i drugih eminentnih stručnjaka u oblasti visokog obrazovanja.

Potom je usledilo lokano otvaranje konferencije, paralelno u prostorijama svih fakulteta i univerziteta učesnika konferencije. Na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment  prisutnim studentima, profesorima i saradnicima obratile su se prof.dr Marijana Carić, Predsednica saveta Univerziteta Privredna akademija i doc.dr Maja Ćirić, Prodekanica za nastavu Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment. Nakon čega su usledila plenarna predavanja profesora i izlaganja studentskih radova


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com