Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Humanitarna akcija za mališane iz “Veternika”

Humanitarna akcija za mališane iz “Veternika”

  • PDF

Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu 11.04. 2011. godine obradovao je mališane iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Veternik“,  slatkišima i novčanim prilogom.

Inicijatori i organizatori humanitarne akcije su Stanislav Pekez, student Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i Đorđe Keča, student FIMEK-a, naravno uz podršku Marketig službe Univerziteta Privredna akademija i Studia DAG.
Studenti su organizovali humanitarnu žurku na Skipper-u gde je ulaz bio „slatkiš od srca“. Na samoj žurci, a zatim i u kantini, u okviru pomenutih fakulteta, postavljena je i kutija za novčani prilog. Yachting club Skipper je dao svoj doprinos akciji  ne samo podrškom u organizaciji, već i novčanim prilogom od zarade na promotivnim pićima.

Na žurci su pored velikog broja studenata i asistenata oba fakulteta, prisustvovali i pojednini profesori, kao i ljudi dobre volje koju su došli da podrže humanitarnu akciju i da uživaju u pozitivnoj atmosferi i društvu.

Novčani prilog koji je prikupljen u akciji namenjen je za letovanje štićenika Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju „Veternik“.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com