Wed01202021

Poslednja izmena:11:46:36 AM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO Beli snovi u Đardinu

Beli snovi u Đardinu

  • PDF

Između proslave Praznika rada, 1. maja i Đurđevdana, novosadski klub Đardino bio je domaćin glamurozne modne revije.
Revija venčanica i večernjih haljina unikatnog dizajna, priređena je povodom otvaranja salona Dalila by DL, vlasnice Dragane Latovljev.

Salon se nalazi u Ulici Kralja Aleksandra 9, u Podzemnom prolazu, tako da će Novosađanke u samom srcu grada imati prilike da ostvaruju svoje “bele”snove.
A sve je zaista ličilo na prekrasnu bajku, kada je dvadesetak devojaka pronelo maštovite modele listom se uživljavajući u ulogu koja ih jednog dana čeka. I kako to ovakvom hepeningu dolikuje, prisutni nisu mogli da se odluče da li da gledaju manekenke ili modele koje one nose.
Moramo da spomenemo i nekoliko šarmantnih manekena džentlmenskih manira, koji su prikazali modele za mladoženje. 
Da sve bude još lepše doprineli su salon cipela Merry Ed (Železnička 4, iz Novog Sada), modni frizer “Vojkan” i make up artist, Tamara Savičić.
Mlade su to veče nosile Fancy girl bižuteriju, a Plantaže 13. jul za ovu priliku ponudile su svoja vina, “Vranac” i “Krstač”.
A da sve bude posebno učinile su to svojim nastupom i članice novosadskog benda “Studio Alektik”, koje su kao gošće, sve obučene u bele venčanice, svirale svoje eksplozivne kompozicije namesto Mendelsonovog Svadbenog marša, ali to niko nije primetio.
Revija je bila izuzetno posećena što govori o tome koliko su Novosađanke, a i Novosađani  zainteresovani ne samo za ovakve događaje nego i za način na koji se to prezentuje.

Više slika sa revije u Đardinu možete pogledati o v d e.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Komentari  

 
+4 #1 VERA 05-05-2011 17:39
ZA LEP GRAD PREPUN DIVNIH LJUDI BILO JE VREME DA SE OVAKO NESTO PONUDI ZA SVE ONE KOJI ZNAJU STA JE DORO-BOLJE-NAJBOLJE...SVAKAKO TREBA DA SVRATE KOD VAS:)))UZ SAMO MALO REKLAME BICETE PRVI KAO I AGENCIJA,,OREA,,
Citiraj
 

Dodaj komentar