Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Humanitarna prodajna izložba slika za Darju Kostić, devojku koja voli život

Humanitarna prodajna izložba slika za Darju Kostić, devojku koja voli život

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Od 10. do 16. juna ove godine u novosadskom restoranu “Atina” u Katoličkoj porti trajala je humanitarna prodajna izložba slika za Darju Kostić, devojku koja boli život. Učešće u izložbi uzeli su sledeći slikari-autor koji su na ovaj način podržali ovu humanitarnu akciju: Milan Kolbas, Mina Vlaketić, Saša Dobrić, Srđan Bjelotić, Mujo Alagić, Olivera Savčić, Vuktor Zubko, Ratko Drezgić, Danijela Bogunović, Danilo Strajin, Gabrijela Hejzler, Ljiljana Arnaut, Dimitrije Kolarević, Jelena Popović, Ivana Vukanić, Ljupka Erg, Đorđe Beara, Dragana Miličić, Vladan Zlatić, Vilmoš Harmoš, Marija Radević, Zorqan Tairović i Milija Miljković, U organizaciji izložbe učestvovali su Ivana Vukanović (slikarka), Danijela Stojković (osoba koja se profesionalno bavi marketingom), Vesna Latinović (galeristkinja) i Darja Kostić (profesor engleskog jezika, devojka koja voli život). Sponzori događaja su Restoran "Dva štapića", Uramljivačka radnja "Ars Imago" i naravno, Restoran "Atina".
Oni koji nisu stigli da pogledaju ovu zanimljivu humanitarnu izložbu, imaju priliku da to učine još danas.  Svečano zatvaranje Humantarne prodajne izložbe slika za “Devojku koja voli život” planirano za četvrtak, 16. jun 2011.godine u 21 čas kada će  u bašti restorana “Atina” nastupiti flamenko sastav "Como el agua", u proširenom sastavu i sa proširenim repertoarom.
Na sam dan zatvaranja izložbe organizatori su najavili i specijalan popust, iako su cene slika još u početku bile postavljene ispod njihove realne cene, kako bi se ostvario cilj ove izložbe da sve slike budu prodate. Na ovoj izložbi mogu se pronaći veoma povoljne slike za upotpunjavanje i ulepšavanje vašeg doma ili poslovnog prostora, što se može videti i na fotografijama u prilogu..
Humantarna akcija “Devojka koja voli život” započela je sredinom marta 2010. godine sa ciljem da podrži jednu mladu osobu koja se na kreativan način bori za svoj život i svoje zdravlje. To je Darja Kostić, devojka koja boluje od teške bolesti bubrega i kojoj je potrebna transplantacija u inostranstvu. Ovu akciju je podržao veliki broj ljudi, firmi i medijskih kuća. U okviru akcije organizovani su najrazličitiji tipovi manifestacija, od humantarnih koncerata i predstava, do humantarnih izložbi slika, rukotvorina, ikona
i slično. Do sada je prikupimo oko 45.000 evra, a ukupan iznos novca koji je potreban za transplantaciju je 75.000 evra. Više informacija o humanitarnoj akciji Devojka koja voli život naćićete na sajtu: www.devojkakojavolizivot.info ili na istoimenoj fejsbuk stranici.

Dobrodošli!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com