Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE FIMEK domaćin EMUNI regionalnog dana

FIMEK domaćin EMUNI regionalnog dana

  • PDF

Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu biće 20. oktobra 2011. godine od 13 časova domaćin EMUNI regionalnog dana, skupa od izuzetnog značaja kako za lokalnu tako i za regionalnu zajednicu, koji se organizuje po prvi put u našoj zemlji. Tom prilikom će pored profesora sa FIMEK-a učešće uzeti i predstavnici EMUNI Univerziteta, ministarstva Republike Srbije, Vlade AP Vojvodine i predstavnici lokalne zajednice.
FIMEK je potpisao bilateralni sporazum sa EMUNI Univerzitetom kojim će u periodu od 2010. do 2013. godine biti omogućena razmena studenata, nastavnika i nenastavnog osoblja u okviru ERASMUS projekta. Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu je jedina visokoškolska ustanova iz Srbije koji je član Evro-mediteranskog Univerziteta iz Slovenije.
Evro-mediteranski univerzitet predstavlja prestižnu internacionalnu mrežu koju čini 142 visokoškolske ustanove iz 37 različitih zemalja. Članstvo u EMUNI Univerzitetu omogućava Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment intenziviranje međunarodne saradnje sa svim članicama univerziteta, s posebnim akcentom na međunarodnu mobilnost nastavnika, saradnika i studenata.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com