Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM BANJE Merkur inovativnošću do novog priznanja

Merkur inovativnošću do novog priznanja

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Da je „Merkur“ iz Vrnjačke Banje lider, pored zapaženog predavanja Slađane Blagojević, rukovodioca  komercijalnog sektora ove ustanove na temu „Unapređenje turističkog proizvoda i promocije u zdravstvenom turizmu“, u II radnom delu konferencije pod nazivom „Učimo od lidera“, potvrdila je i nagrada u kategoriji Wellness Award 2011 za kreativnost i inovativnost Peloid centra „Limus Romanus“. Inspirisan duhom wellness-a Centar za promociju wellness i spa SUNNY  je odao priznanje onima koji to zaista zaslužuju, a kako kažu, ove godine je to svakako „Merkur“. Nagradu je Slađani Blagojević, rukovodiocu komercijalnog sektora Specijalne bolnice „Merkur“, uručila prof. dr Milica Lazović. Drugu regionalnu konferenciju o zdravstvenom, wellness i spa turizmu, organizovali su Centar za promociju wellness i spa SUNNY i Klub privrednih novinara, 22. novembra u hotelu „M“ u Beogradu. Pored Specijalne bolnice „Merkur“ iz Vrnjačke Banje i drugih domaćih ustanova ove vrste, na Konferenciji su učestvovalii i strani eksperti iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Kipra, a sve u cilju razmene znanja i iskustava.
-Još 2005.godine otvaranjem prvog wellness centra u Srbiji “Fons Romanus“, „Merkur“ je skrenuo pažnju na sebe i od tog momenta ostali krajičkom oka pomno posmatraju njen rad- rekla je Nataša Ranitović, direktorka CPSW-a, u završnoj reči ovog događaja.
Dostići poziciju lidera je jako teško, a zadržati je još teže.  Da je to ipak moguće, dokazala je Specijalna bolnica „Merkur“ uspešnim sprovođenjem svoje strategije i filozofije kontinuiranog investiranja i inoviranja, kako medicinskih tako i wellness i spa usluga, a sve u skladu sa najnovijim trendovima i uspešnim praksama lidera iz regiona.
Pored Specijalne bolnice „Merkur“, priznanja Wellness Award dobili su: u kategoriji Wellness hotel godine Hotel Izvor, Aranđelovac; u kategoriji Wellness lice godine Maja Nikolić /voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a/; u kategoriji Muzika koja inspiriše: Wellness muzika Duo Moderato; Hotel Blanca Resort, Vlašić, BIH -za planinski wellnes&spa; BIBIS d.o.o. za opremanje wellnes i SPA centara;  Brend Sport Life – za kućni fitnes, Aleksandar MN d.o.o. za suplement Super Collagen +C, d.i.a. i Jelena Đurić za projekat Wellness centar Banja Vrujci.
Priznanje Plava turistička zvezda za izuzetne rezultate u turizmu, organizatori su dodelili Ribarskoj banji, dok je žiri turističkih novinara odlučio da priznanje Turistički novinar godine dodeli novinaru, Ivani Stanković.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com