Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Božićna ulica u Rumi

Božićna ulica u Rumi

  • PDF

U periodu od 15.12.2011. do 15.01.2012. godine u Rumi na Gradskom trgu biće priređena manifestacija pod nazivom „Božićna ulica“ u organizaciji Turističke organizacije opštine Ruma, a pod pokroviteljstvom opštine Ruma, na kojoj će se pojaviti brojni izlagači.


Na tridesetak tezgi biće izložena raznovrsna vina fruškogorskog vinogorja, rakija, proizvodi od meda, domaći kulinarski specijaliteti. Svoje štandove će imati i izlagači domaćih radinosti, knjiga, umetničkih predmeta i novogodišnjih ukrasa. Na nekoliko tezgi će se služiti kuvano vino i rakija.
Na trgu u toku trajanja manifestacije biće organizovane razne aktivnosti od strane Gradskog  pozorišta Ruma i gostujućih pozorišta u vidu predstava, animacija i kreativnih radionica u kojoj će biti uključena i deca iz osnovnih škola. U toku manifestacije predviđene su i razne humanitarne akcije.
Katolički i pravoslavni Božić biće proslavljeni na Gradskom trgu uz prisustvo sveštenstva.
U okviru manifestacije biće 30.12.2011. proglašenje za najbolje uređen izlog i najlepše uređen balkon-dvorište grada Rume, za najispirativnije obezbeđene su i novčane nagrade.
Rumljani i svi nama dragi gosti će moći da proslave Novu godinu na trgu uz nastup legendarnog rokera Dade Topića.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com