Thu09242020

Poslednja izmena:11:43:10 AM

Back KULTURA IZLOŽBE Izložba najfinijeg engleskog porcelana

Izložba najfinijeg engleskog porcelana

  • PDF

Beogradska firma The English Book od 19. decembra do kraja 2011. godine, u prostorijama svoje knjižare u Njegoševoj ulici broj 14 u Novom Sadu,  organizuje prigodnu izložbu ekskluzivnog engleskog porcelana. Reč je o unikatnim komadima najfinijeg engleskog porcelana kao što su kompleti tanjira, šoljica za kafu i čaj, ukrasne figurice i slično, koje je direktorka Lisa Brown sakupljala prethodnih dvadeset godina. Zainteresovanim posetiocima je ponuđeno i da kupe pojedine komade porcelana i majolike, bajkovite figurice iz kolekcija Lilliput Lane, Disney, Willow tree, Country artists i Circle of  love, svetski poznatih proizvođača porcelana, koje distribuira I prodaje sestrinska firma The English Book-a The English Pot. Posetioci izložbe, takođe,  imaju priliku i da popiju originalni egleski čaj iz porculanskih šoljica i probaju sveži engleski biskvit.
Beogradske firma The English Book je u novom (starom) prostoru proširila ponudu knjiga na engleskom jeziku dečjeg asortimana, za učenje jezika, knjiga opšteg interesovanja, beletristike, najnovijih bestselera i stručnih naslova, a u jednom delu ima i tzv. Gift papirni program u vidu adresara, notesa, čestitki, foto albuma i još mnogo toga. O jednoj od najvećih i najsavremenijih firmi u Srbiji koja se bavi izdavanjem i obezbeđivanjem kompletne literature na engleskom jeziku, ne treba mnogo trošiti reči. Dovoljno je reći da je The Englih Book, zvanični distributer izdanja Oxford University Press-a i Macmillan Education-a, i da već godinama na efikasan način oprskrbljava predavače u Srbiji sa kvalitetnim materijalima za predavanje engleskog jezika. Lepeza ponude engleskog štiva za učenje jezika je široka i ima veliki krug pristalica i vernih čitalaca u Novom Sadu. Njima I svima onima koji vole umetnost porculana je gospođa Lisa Brown podarila ovu jedinstvenu izložbu prodajnog karaktera kako bi i na ovaj način priširila ionako bogatu ponudu.
A sajt www.topsrbija.com ne bi bio to što jeste, da i ovom prilikom nije bio na pravom mestu u pravo vreme, pa smo sa ove jedinstvenu izložbe najfinijeg engleskog porcelana priredili za Vas svojevrsnu izložbu u našoj Galeriji slika.


Mnogo više slika sa izložbe, pogledajte  o v d e.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar