Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Delegacija stranih novinara obišla Novi Sad

Delegacija stranih novinara obišla Novi Sad

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Turistička organizacija Srbije, organizovala je za vreme održavanja 43. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, studijsku posetu našoj zemlji preko 60 novinara, turooperatera i PR agenata  iz SAD-a, Kine, Slovenije, Italije, Švedske, Holandije, Belgije, Velike Britanije, Norveške, Rusije, Ukrajine, Španije, Francuske i Hrvatske.

Boravak koji je bio predviđen u Novom Sadu, 24.02.2012. organizovala je Turistička organizacija Grada Novog Sada. Poseta Novom Sadu odvijala se u nekoliko faza: ugodan ručak u poznatom novosadskom restoranu, sa mnoštvom pripremljenijh lokalnih gastronomskih specijaliteta, a nakon toga šetnja uz pratnju lokalnog vodiča na Petrovaradinskoj tvrđavi. Tokom obilaska tvđave, gosti su posetili Muzej Grada Novog Sada, gde je goste grada dočekala predstavnica Muzeja, koja ih je informisala o brojnim interesantnim detaljima iz istorije glavnog grada Pokrajine Vojvodine.

Nakon toga, gosti su prošetali centrom grada - blicevi sa fotoaparata nisu prestali da sijaju, oduševljenje arhitekturom i ambijentom starog gradskog jezgra, mnoštvom prelepih kutaka i jednim od lepših Info centara koje su posetili, kao i pregršt promo brošura odličnog dizajna i informativnog karaktera (kako sami kažu) neki su od veoma pozitivnih impresija, koje su gosti grada poneli sa sobom i koje će prenositi svim potencijalnim turistima koje ove godine očekujemo u našem gradu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com