Fri05242024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM BANJE Merkur danas – najbolji, sutra – još bolji

Merkur danas – najbolji, sutra – još bolji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

Na ovogodišnjem Sajmu turizma Specijalna bolnica „Merkur“ iz Vrnjačke Banje je potvrdila epitet najboljeg. Kako kažu, žiri ovogodišnjeg Sajma imao je izuzetno težak zadatak, da među nebrojeno mnogo dobrih izlagača izabere – najbolje. Prema odluci žirija, koji su ove godine činili studenti fakulteta, priznanja su dobili najuspešniji učesnici u osam kategorija, a u kategoriji „Zdravstveni turizam sa pratećim programima“ nagradu je dobila Specijalna bolnica „Merkur“ Vrnjačka Banja.
Na ovogodišnjem Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu koji se održao od 23.02.-26.02.2012. godine Specijalna bolnica „Merkur“ je predstavila svoju bogatu ponudu. Ovogodišnji nastup je bio veliki izazov, ali i odgovornost, jer je menadžment „Merkura“ odlučio da prvi put nastupi samostalno.
Gostima najposećenijeg srpskog turističkog sajma „Merkur“ je predstavio svoju ponudu, programe zdravlja i wellness programe. Jedan deo štanda je bio posvećen osobama obolelim od dijabetesa i Nacionalnom edukativnom centru, pa su posetioci mogli da izmere nivo šećera u krvi, da probaju specijalitete - kolače koji se pripremaju u „Merkurovoj“ kuhinji u okviru projekta “Hrana - lek u dijabetesu“ i da se posavetuju sa dr Danijelom Karamarković, koja je nosilac projekta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com