Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM BANJE Najbolji vrnjački studenti na praksi u Merkuru

Najbolji vrnjački studenti na praksi u Merkuru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Od ove godine najbolji studenti Fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz Vrnjačke Banje obavljaće praksu u Specijalnoj bolnici „Merkur“

Dana 02.03.2012. godine Specijalna bolnica „Merkur“ iz Vrnjačke Banje i Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji su svečano potpisali ugovor o saradnji.

Potpisivanjem ovog ugovora „Merkur“ i Fakultet za hotelijerstvo i turizam su načinili prvi korak ka stvaranju uslova za kvalitetnu edukaciju i razvoj kadrova u domenu hotelijerstva i turizma.

Kao društveno odgovorna firma, Specijalna bolnica „Merkur“ je u znak početka uspešne saradnje poklonila Fakultetu kopir aparat i tom prilikom direktor ove ustanove, dr mr Dejan Stanojević, je još jednom podsetio da je ulaganje u kadar upravo tajna uspeha ustanove na čijem čelu se i nalazi.

Dekan fakulteta, prof dr Radoslav Senić, je naglasio da je ovo prilika, a ujedno i motivacija za sve studente da steknu praktična saznanja u Specijalnoj bolnici „Merkur“, koja je nosilac banjskog turizma i izrazio zadovoljstvo što svoje bivše studente sreće u ovako uspešnoj ustanovi.

Zahvaljujući ovakvom vidu saradnje profesori istudenti će imati priliku da u oblasti teorijske i praktične nastave vrše razmenu iskustva o organizaciji, izvođenju i usavršavanju obrazovnog sistema.

Još jedna prednost ovakve saradnje ogleda se u zajedničkim nastupima na konkursima za naučno-istraživačke projekte i podstiče organizacije za realizaciju istih, omogućava im razmenu informacija i zajedničko učestvovanje na kongresima i simpozijumima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com