Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back HRANA I PIĆE VINO Vina Vršačkih vinograda za pobednike Facebook kviza

Vina Vršačkih vinograda za pobednike Facebook kviza

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Beogradski Sajam vina i Vršački vinogradi AD, najveća vinogradarska kuća u Srbiji sa 1700 HA površina pod vinovom lozom i kapacitetima od 34,2 miliona litara (3.420 vagona), opremljeni najsavremenijom tehnologijom, su početkom aprila organizovali BeoWine nagradni kviz na Facebook stranici ovog sajma. Ljubitelji vina i poznavaoci prilika u ovoj oblasti, koji su uz to bili i brzi, lako su odgonetnuli tačne odgovore i osvojili lepe nagrade, koje su dobitnicima uručene na Beogradskom sajmu.
Prvu nagradu – šest flaša kvalitetnog vina Vršačkih vinograda (Frankovka i Italijanski Rizling) osvojila je Jasmina Topić, a Đura Marčeta i Kristina Novaković su dobitnici druge i treće nagrade – po dve flaše kvalitetnog vina Vršačkih vinograda (Beli Burgundac i Frankovka).
Organizatori su dodelili još osam nagrada – po flašu vina (Muskat Otonel, Italijanski Rizling, Beli Burgundac, Frankovka). Dobitnici ovih nagrada su Marija Lazarević, Milica Novaković Trbojević, Marjan Ambrus, Biljana Mandić, Jelena Samardžijevski, Katarina Teodorović i Dejan Fraj.
Ljubitelji vina su na ceremoniji dodele nagrada mogli da uživaju i u degustaciji najboljih vina Vršačkih vinograda.

Miloš Kalapiš

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com