Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA SENSATION u Beogradu po drugi put!

SENSATION u Beogradu po drugi put!

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

Svetski muzički spektakl Sensation održaće se  12. maja u Beogradskoj areni sa novim konceptom pod nazivom  Innerspace, u produkciji ID&T iz Holandije i u organizaciji kompanije Insomnia Global SEE.  Biće noć za pamćenje sudeći po imenima DJ-eva koji će nastupiti: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano  i  Hardwell.

 

Sensation Innerspace bazira se na konceptu duhovnosti, koja se može naći na podijumu za igru: bez prošlosti, bez budućnosti, sa fokusom na sada i ovde. U produkcijskom smislu Innerspace je avanturističko putovanje kroz sedam nivoa neverovatnih iskustava u kojima posetioce vezuje kolektivna svest o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

Ovo je drugi put da je Beograd domaćin ovog planetarnog muzičkog fenomena. Prvi Sensation u Beogradskoj areni bio je jedinstveno iskustvo sa gostima iz preko 42 zemlje.

Sensation je prvi put održan u Amsterdamu 2000. godine, a taj spektakl danas prodaje  40.000 ulaznica posetiocima širom sveta. Inovativna tehnika, svetla i laseri, video projekcije i live kamere, a da ne zaboravimo ni činjenicu da je svaki učesnik spektakla obučen u belo, doprinose stvaranju atmosfere koja od Sensation spektakla kreira pravi fenomen. Posetilac postaje deo svega i uranja u svet snova, zajedno sa hijadama drugih. Dvanaest godina nakon prvog dens spektakla u Amsterdamsoj arena, mnogi gradovi na svetu otkrili su nezaboravno iskustvo koje donosi Sensation. Do sada se ovaj događaj organizovao u 18 zemalja, a 18. zemlja je Srbija koja je Sensation prvi put ugostila 2011.godine.

Roza Sazdić

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com