Mon05272024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Neumorni Vodomari i na Fruškogorskom maratonu promovisali Bean fest

Neumorni Vodomari i na Fruškogorskom maratonu promovisali Bean fest

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 15
  • Sledeća

Neumorni članovi Nevladine organizacije Eko udruženje “Vodomar 05” iz Temerina su svakodnevno na terenu.

Kamere su ih zabeležile na startu Planinarskog marotan, ali i na brojnim kontrolnim tačkama, gde su delili letke i pozivali zainteresovane da dođu na 8. temerinski Bean festival od 1-3. juna ove godine. Očigledno u dobroj kondiciji, članovi ekipe “Vodomara 05” prošli su 19 kilometara staza na Fruškoj gori i tako se u pravom svetlu pokazali pred javnošću i samim sobom, istovremeno ispunivši jedan od brojnih zadatak u okviru plana marketinških aktivnosti za ovogodišnju Temerinsku pasuljijadu.

U sklopu promocija, aktivisti „Vodomara 05“ su do sada učestvovali na više značajnih
manifestacija - Fruškogorskom maratonu, Sacen-ovom Zlatnom turističkom srcu, Sajmu turizma u Beogradu, Vrnjačkoj Banji, Nišu, Bijeljini, gostovali u više TV i radio emisija. Najavljuju promociju na Paliću za Prvi maj, kao i učešće na 79. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 12. do 18. maja, gde imaju sopstveni štand. Planiraju zajednički nastup sa Miroslavom Božinom na ovogodišnjem Šunka festu. Udružili su se da bi bili veći, jači, ali i iz ekonomskih razloga.
Završna konferencija za medije predviđena je za 25. maj, kada će biti poznati svi detalji vezani za Festival, koji će okupiti vešte majstore kuvanja pasulja, 300-ak ekipa, tridesetak hiljada posetilaca i takmičare u raznim neobičnim disciplinama, čije je vođenje povereno „folirantu“ i promoteru ovogodišnjeg 8. Bean festa, Goranu Podlipecu.
I dok mnogi mališani iz temerinske opštine završavaju svoje poslednje crteže za prestojeću izložbu dečijih radova na temu pasulja, oni malo stariji, ali i mlađi koji vole žestoku rok muziku, sa nestrpljenjem očekuju koncert najbolje srpske i jugoslovenske rok grupe svih vremena, YU Grupe, 1. juna.
Takmičarski nastrojeni kuvari, imali su ovih dana dosta praznika, da provere svoje veštine u kuvanju pasulja, a delije iz Bačkog Jarka, Temerina, Bečeja i drugih gradova, vredno treniraju i nabijaju kondicija za predstojeći 8. BEAN festival na poseban način, kako bi postavili nove svetske rekorde "Ravničarskih igara", što možete da vidite na kolažu naših fotografija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com