Wed04242024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO Mis mature Vojvodine 2012. Novosađanka Ivona Šimon

Mis mature Vojvodine 2012. Novosađanka Ivona Šimon

  • PDF

Izbor za „Mis mature Vojvodine 2012. “, kvalifikacije za “Miss Srbije”, održan je po prvi put u restoranu „Barutana“ u Novom Sadu. Organizator ovog izbora je bila Model agency Udruženje modnih delatnosti Srbije. Ovu veliku matursku priredbu podržale su sve srednje škole u Vojvodini i Pokrajinsko Ministarstvo za kulturu iobrazovanje. Osnovna ideja ove manifestacija je da se promoviše lepota, talenat, kultura i obrazovanje. Stoga je i Fakultet za ekonomiju i ineženjerski mendžmant u Novom Sadu odlučio da podrži izbor za „Miss mature Vojvodine“ i najlepšim maturantkinjama dodeli stipendije za školovanje na osnovnim studijama na FIMEK-u. Pored glavne nagrade maturantkinje su dobile i letovanje za dvoje, uživanje u spa centru „SANUS wellness“, kao i druge vredne nagrade.
U finalu izbora za „Miss mature Vojvodine“ je učestvovalo petnaest maturantkinja iz cele Vojvodine, od kojih su članovi žirija izabrali najlepšu koja se plasirala direktno u finale izbora za “Miss Srbije 2012”. Pobednička lenta pripala je Ivoni Šimon iz Novog Sada, koja je postala i prva finalistikinja za „Miss Srbije 2012“. Misici je lentu okačila Sanja Papić, naša najuspešnija misica. Pored Sanje Papić u žiriju je bila i potpredsednica Agencije„Miss YU Co“ Milanka Đorđević, zatim Bojana Lekić, koja će nas ove godine predstavljati na „Mis Sveta“, brojni sponzori, kao i kreatorka Adrijana Lušezi, oficijalni diznajer na ovom takmičenju lepotica.

Za prvu pratilju proglašena je Aleksandra Nikolić, druga pratilja je bila Milica Stakić, za „Mis šarma“ proglašena je Anja Predojvić, a za „Mis fotogeničnosti“ Dragica Mihajlović.
 Podsetimo da je na prvom od četiri kvalifikaciona takmičenja koje organizuje Agencija MISS UMD održanom 9. juna na Novosadskom sajmu i manifestaciji “Šunka fest”, za najlepšu proglašena Jelena Vrhovec iz Kuzmina, prva pratilja je bila Zorica Šarcev iz Vrbasa, druga Milena Nikić iz Zrenjanina, mis fotogeničnosti Dragana Vuković iz Subotice, a mis šarma Sandra Bušbaher iz Novog Sada.
 Devojka koja pobedi na izboru za najlepšu u našoj zemlji, krajem godine na finalnom takmuičenju lepotica, predstavljaće Srbiju na izboru za „Mis Sveta 2013“. Naime, prošlogodišnja prva pratilja na izboru za “Mis Srbije” Bojana Lekić je morala da bude poslata i na ovogodišnje svetsko takmičenje jer iz tehničkih razloga nije bilo vremena da se izabere nova misica pa je odlučeno da ona bude proglašena našom predstavnicom na izboru za „Mis Sveta“.
 

 

Više slika sa izbora za “Mis mature Vojvodine 2012.”, možete videti  o v d e.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com