Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Youth Fair - Prvi festival omladinskog turizma od danas u Novom Sadu

Youth Fair - Prvi festival omladinskog turizma od danas u Novom Sadu

  • PDF

Prvi sajam regionalnog omladinskog turizma će svečano biti otvaren u utorak, 10. jula sa početkom od 19:45 časova, prigodnom svečanošću u Sali Gradske kuće u Novom Sadu. Povodom svečanog otvaranja ove manifestacije govoriće prof. dr Goran Petković, Državni sekretar za turizam, MERR; prof. dr Goran Pitić, Predsednik UO Societe generale banke i potpredsednik UO Saveta stranih investitora; prof. dr Miroslav Vesković, rektor UNS i MSc Dušan Kovačević, osnivač EXIT festivala.
Nakon zvaničnog otvaranja Youth Fair-a, program se seli na Trg Slobode, gde će, te večeri, u okviru programa Get EXITed, nastupiti čuvena grupa Van Gogh uz ska bendove Mamurlook (Novi Sad) i Proces (Niš).
 U cilju upoznavanja što većeg broja mladih ljudi sa interesantnim destinacijama i festivalima širom regiona, sajam će okupiti najvažnije predstavnike industrije zabave i turističke privrede iz regiona Zapadnog Balkana, kao što su festivali EXIT (Novi Sad), Papaya (Hrvatska- jedan od najatraktivnijih evropskih klubova, poznatiji kao jadranska Ibica), Beerfest (Beograd), White sensation (Beograd) i brojne turističke organizacije- Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Niša (zajedno sa festivalom Nišvil), Turistička organizacija Crne Gore i mnoge druge.

Jedan od ciljeva sajma je i da dodatno pozicionira Novi Sad kao vodeći grad omladinskog turizma u regionu, a Srbiju i ceo region Balkana, kao jednu od najatraktivnijih destinacija za mlade na svetu. Celokupan sajamski program će biti besplatan za posetioce, a odlično zagrevanje za Exit i sjajna atmosfera su zagarantovani.
 Detaljnije informacije o ovom događaju možete pronaći na sajtu www.youth-fair.comi www.getexited.org

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com