Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Vikend na Ljubavnom ostrvu

Vikend na Ljubavnom ostrvu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Krstarenje Dunavom, najlepšom rekom Evrope je nešto što se ne zaboravlja, a uvek može da se ponovi. Kažu da je gledanje u tzv. “crveno sunce” u smiraj dana, lekovito, za zdravlje i čovekovu energije, nešto poput punjenja akumulatora. A sve to je još intenzivnije, na Ćirinom katamaranu, gde vas, što bi vinogradari rekli, greju dva sunca, jedno se neba, a drugo sa vode. Ova romantična plovidba, koliko god da sam puta na njoj bio, uvek se, nakon zalaska sunca, završavala spontanim uzdasima, a potom i dugotrajnim aplaouzom.
Upravo na takav doživljaj, poziva zainteresovane i ovog vikenda, 18. i 19. avgusta, “Dunavski rafting”, a naravno i narednih nedelja, da dođu i prepuste se uživanju, potpunom pražnjenju od svakodnevnog stresa i napetosti. Na programu je uobičajena ponuda - krstarenja rekom na katamaranu „Plivajuće ostrvo“ i rekreativno veslanje u kanuima i kajacima, interesantnija tim pre, što je glavni cilj “Ljubavno ostrvo”, nazvano tako, s razlogom.

Kraći opis ponude “Dunavskog raftinga” za 18. i 19. avgust izgleda ovako: Okupljanje grupe je na Štrandu u 9,30 časova gde je usidren Ćirin katamaran „Plivajuće ostrvo“. Posle ukrcavanja kreće lagano krstarenje Dunavom uzvodno do „Novosadske kapije“, pa plovidba kroz Rakovački Dunavac, pored Beočinske plaže i Beočinske ade, sve do „Ljubavnog ostrva“. Tu medu adama „Ljubavnog ostrva“, ko želi od gostiju seda u kanue i kajake. Vesla se nizvodno uz pratnju „Plivajućeg ostrva“ sve do špica Beočinske ade. Tu se organizuje ručak, na brodu usidrenom medu vrbama. Posle ručka i odmora nastavlja se nizvodno veslanje sa plovidbom. Dolazak na Štrand se planira oko 18.00 časova

Akcija plovimo do "Ljubavnog ostrva" košta 1500,oo dinara po osobi. U cenu dnevnog izleta uračunata je plovidba brodom, kraća obuka u veslanju, rentiranje kanua i kajaka sa potrebnom opremom. Uobičajeno se na ovim krstarenjima sprema riblja čorba i pečena riba, a u subotu 18. avgusta, planirano je probavanje gulaša.
Informacije u rezervacije: 062/96 10 339
Precizna satnica izleta:
9:30 polazak sa Štranda
9:30 - 13:00 plovidba do Ljubavnog ostrva
13:00 - 14:30 veslanje
14:30 - 15:00 ručak
15:00 - 18:00 povratak na Štrand
Broj gostiju: od 12 do 25

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com