Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Park u Rumi - čarolija nadomak gradske vreve

Hotel Park u Rumi - čarolija nadomak gradske vreve

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Na oko 45 minuta vožnje od Beograda i isto toliko od Novog Sada, u samom središtu plodnog Srema, negde između Save i Dunava, smeštena je Ruma. U neposrednoj blizini ovog šarmantnog gradića je i Fruška Gora, čuvena po svojim manastirima, ali i po brojnim vinarijama, vinskim podrumima i lagumima. Ljubitelji prirode nikako neće propustiti, da kad su već tu, posete i Rezervat prirode Zasavica koji poslednjih godina značajno doprinosi privrednom i turističkom razvoju Srema. Umorni putnici, okrepljenje mogu potražiti i u obližnjoj banji Vrdnik...
Od pre šest meseci, turistička ponuda Rume upotpunjena je i jednim novim hotelom. U pitanju je Hotel „Park“, kategorisan da četiri zvezdice, koji smo, zahvaljujući Fondu Turistički klaster Srem imali prilike da posetimo i u njemu provedemo dva nezaboravna dana. Visok kvalitet i povoljne cene učinili su da se ovaj hotel veoma brzo nađe na listi najboljih u Srbiji. Zanimljivo je pomenuti i da je Hotel „Park“ prvi Best Western Plus hotel u Srbiji. Istina, Best Western hoteli već postoje kod nas i to dva u Beogradu i po jedan u Nišu i Novom Sadu, ali, Best Western Plus ipak nudi kategoriju više. Odlična alternativa za skupe hotele u Beogradu, Hotel Park je već potvrdio svoje kvalitete i može se pohvaliti organizacijom događaja i grupnih poseta za kompanije poput: Mercedes Benz, Solidar Suisse, Naled, Republički zavod za statistiku itd.

Hotel Park u Rumi raspolaže kapacitetima koji čine 73 sobe i apartmana, elegantan restoran, kao i potpuno opremljena multifunkcionalna sala za bankete i konferencije koja prima maksimalno 300 osoba. Za Vaš potpuni užitak, preporučujemo Vam nezaboravni vikend za dvoje za samo 49 eura za noć. U okviru ove ponude, sačekaće Vas piće dobrodošlice, flaša šampanjca u sobi, ljubazno osoblje i još mnogo toga.

Nešto ipak morate otkriti i sami :-)

Mirjana Maksimović
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com