Wed04242024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO Wine&Fine magazin promocijom vina Vinarije Budimir obaležio izlazak četvrtog broja

Wine&Fine magazin promocijom vina Vinarije Budimir obaležio izlazak četvrtog broja

  • PDF

Wine&Fine, specijalizovani magazin za vinsku i gastro kulturu, koji se istovremeno obraća i stručnoj javnosti i široj čitalačkoj publici pokušavajući da izgradi objektivan stav i kvalitetom tekstova zainteresuje publiku i to ne samo u Srbiji, za šta je angažovano niz stručnjaka iz celog regiona, obeležio je izlaženje četvrtog broja promocijom vina Vinarije „Budimir“ iz Aleksandrovca u restoranu Pariskog magazina u Novom Sadu. Brojnim zvanicama i gostima, predstavila se ekipa u sastavu Dejan Miškov, direktor, Igor Luković, glavni i odgovorni urednik i Martin Candir, direktor fotografije. Njima se pridružio Nikola Li Men, prijatelj magazina od samih njegovih početaka, a prisutni su osim da degustiraju sjajna župska vina Bela Triada, rose Džulina Ružica, Crvenu Triadu i kao poslasticu vino Sub Rose, tokom večeri imali priliku da čuju i njegovu najnoviju pesmu „Nevaljalica“, napisanu na mobilnom telefonu, koju je posvetio Martinu Candiru i njegovoj beskrajnoj energiji.
U nekoliko rečenica, Igor Luković, koji se vinom bavi dosta dugo, a pisanjem o vinu i vinskoj kulturi još duže, sarađujući sa raznim časopisima, ukratko je rekao da je izlaženje ovog časopisa, ostvarenje njegovih ideja koje je realizovao u odličnoj saradnji sa Dejan Miškovim i najboljim fotografom u Srbiji i šire, Martinom Candirom.

On je naglasio da časopis ima specifičan način distribucije i da se ne prodaje na kioscima, iz razloga što je publika koja ga čita daleko brojnija od samog tiraža. Naime, magazin stiže na adrese svih boljih ugostiteljskih objekata u Srbiji (5000 primaraka), sa naglaskom na Beograd, Vojvodinu i veće gradske sredine Centralne Srbije, a isto tako, dobijaju ga i direktori i marketing menadžeri uticajnih kompanija (1000 primeraka). Besplatna distribucija u ugostiteljskim objektima omogućava da Wine&Fine bude dostupan svim gostima koji ih posećuju. Na taj način, magazin „prođe kroz ruke“ ogromnom broju potencijalnih ljubitelja vina i često je inspiracija za razgovor među onima koji ga čitaju, da se neko vino proba, pa ujedno i popriča o proizvodu ili usluzi čije se prezentacije nalaze na njegovim stranicama.
Uz štampano izdanje magazina, istovremeno je aktivan i Wine&Fine internet portal, sa pratećim budućim aplikacijama za mobilne uređaje, koje će preporuke i vodiče za robe i usluge potrošačima učiniti dostupnim u svakom trenutku, pa i onda kada se nalaze u kupovini.
Jedna od aktivnosti magazine Wine&Fine je promocija vina, poput promocije palete vina Vinarije “Budimir” u Novom Sadu, koju je više nego uspešno u prijatnom ambijetnu restorana Pariskog magazina, organizovala ekipa izdavačke kuće “Vino medija”.

Kako je bilo na promocijui, pogledajte  o v d e.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com