Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI Svečano otvoren hotel Premier Aqua u Vrdniku sa pet zvezdica

Svečano otvoren hotel Premier Aqua u Vrdniku sa pet zvezdica

  • PDF

Prelep sunčani dan poslednjeg meseca avgusta, doneo je Vrdniku drugu veliku radost u njegovoj novijoj istoriji postojanja. Posle otvaranja Hotela „Termal“ i Banje, u gradiću ušuškanom među fruškogorskim obroncima, dugo, dugo se nije ništa dešavalo, pa je ovo bio novi, rekli bismo, još veći i lepši praznik nego kadgod, jer je na ovaj dan otvoren prvi hotel sa pet zvezdica, koji će, ne samo obogatiti siromašnu ponudu ovoga kraja, već i biti magnet za sve hedoniste spremne da plate užitak u ovoj oazi mira, i privući nove investitore. Da će biti tako najavljuju i brojne zvanice, predstavnici republičkih, pokrajinskih i opštinskih ministarstava, direktori kompanija i poslovni partneri, njih čak 275, koliko ih je bilo na spisku za svečano otvaranje, a bilo ih je bar dvostruko više. To će za ovaj kraj i njegove žitelje, značiti i nova radna mesta i podstrek, pogotovo za mlade ljude, da ostanu u rodnom mestu i da i sami razvijaju biznis, jer mogućnosti je mnogo, samo ih treba otkriti.

Uostalom, moderni turisti nemaju običaj da sede samo na jednom mestu, već žele aktivan odmor, a Vrdnik i okolina im to zadovoljstvo mogu priuštiti.
Čast da se prvi obrati prisutnim zvanicama, dobio je državni sekretar u Vladi Republike Srbije, prof. dr Goran Petković, koji je pozdravljajući cenjeni skup izjavio:

-Meni je osobito zadovoljstvo da konstatujem da je i banja Vrdnik na jako dobrom putu da sa ovim objektom povrati staru slavu, da opravda renome koji u medicinskom smislu ima i da ponudi najbolji ugostiteljski tretman savremenim gostima koji imaju brojne zahteve i koji su već navikli na drugim mestima da se susreću sa dobrom ponudom. Ono što sam ovde video garantuje da će ta ponuda biti izvanredna. Najbolje je kada neko kao političar dođe na ovakve ceremonije što može da uradi jeste da kratko pozdravi goste. Ja sam srećan što ću ovde moći i kao gost i kao građanin da dolazim i dovodim neke svoje prijatelje, a čast mi je da prisustvujem ovom svečanom trenutku i da poželim ovoj posadi od 75 članova koja se stara o hotelu, da uspešno rade i da se uskoro pored ovog objekta u Vrdniku pojavi još neka nova truristička ponuda. Čestitam i srećno u narednom radu.

Direktor hotela „Premier Aqua“, renomirani hotelijer, zbog čega mu je i povereno vođenje ovog velelepnog objekta, Jovan Vukotić, nije krio uzbuđenje zbog čina svečanog otvaranja. Ipak, rekao je dovoljno:

-Danas sam pod punim emotivnim nabojem, ali mogu da kažem da je napravljeno nešto što samo vizionar i investitor može da stvori. Mi koji smo dobili čast da u ovakvom objektu ostvarimo ideje investitora, i svih onih koji su u njegovoj realizaciji radili, imamo veliku odgovornost. Iz tog razloga se prvo zahvaljujem investitoru, svima onima koji su pomogli da se ova ideja ostvari, a mi koji ostajemo da radimo, imamo veliku obavezu. Ispred ekipe zaposlenih koje predvodim, mogu da obećam da ćemo učiniti sve da obezbedimo kvalitet kakav je investitor zamislio. Taj kvalitet možemo stvoriti sarađujući samo sa onima koji mogu da nam ponude najbolje. Zato se zahvaljujem, pre svega, državnom sekretaru Goranu Petkoviću, što je upriličio da nas podrži, svima vama dragim pirjateljima se zahvaljujem što ste došli, što ste nas podržali, a naravno ovo je prilika da pomenem i projektanta i izvođače. Vi ćete se danas kroz prezentacije upoznati sa hotelom, njegovim potencijalima i programima. Nadam se da ćemo se u daljem periodu i družiti, a to druženje osmislili smo kroz jedan vrlo inivativan i čvrst koncept poverenja i vama će danas biti prezentovana osnova tog Loyalty Card Program-a,gde ćemo se zaista truditi da lojalnost nagrađujemo. Smatramo da ćemo uz kvalitetnu ponudu: 55 smeštajnih jedinica, vrlo luksuzno opremljenih, koje će biti kategorisane sa 5 zvezdica, restoran
sa 100 mesta, 4 aperitiv bara, konferencijskom/banket salom sa 145 mesta, dve sale za sastanke sa po 40 mesta, dve manje sale za sastanke od 6-12 mesta, Bussines Clubom sa 30 mesta, VIP salonom sa 22 mesta, terasom restorana i wellness&spa centrom sa 30-40 mesta,
Aqua Medica” centrom (medical/wellness&spa centar sa saunama i fitness salom), otvorenim i zatvorenim bazenom, Rent-a-Car servisom u okviru hotela, perionicom i VIP garažama, te najsavremenije opremljenim odeljenjem za spremanje
hrane i pića, udovoljiti svakom zahtevnom, probirljivom i dobrom gostu, pružajući mu vrhunsku uslugu, u šta želimo da se sami uverite za vreme nekih budućih druženja.

Zahvaljujem se što ste došli i dajem jednu svečanu izjavu da ćemo se potruditi da podignemo kvalitet zaista maksimalno koliko to budemo mogli i da ćete svi vi i naši gosti u tome uživati. U tom smislu smo svima vama na raspolaganju, svim vašim idejama, željama, a na nama je da vam pružimo najbolje. U ime svih zaposlenih i u svoje lično ime, želim vam da se dobro osećate i svaki put kada ponovo dođete da se još bolje osećate. U to ime ćemo se družiti, u tu ideju ćemo se unositi. Želim vam lep boravak. Već u subotu, 1. septembra, hotel počinje da radi.
 

Treći čovek, glasnogovornik na ovom skupu, prema protokolu, Milinko Cicmil, kreator celokupnog ovog koncepta, mlad, ambiciozan i uspešan biznismen, što potvrđuje činjenica da je Kompaniji „Promont Group“ , nakon ogranka „Promont Frigo“, Premier Rakija, Premier Rent A Car, pridodao i Hotel „Premier Aqua“ i to kakav, kao svaki praktičan čovek nije mnogo pričao. Izrazio je zadovoljstvo što je ovaj projekat priveden kraju, mada sa zakašnjenjem od dva meseca, što je za današnje prilike zaista simbolično, ali i razumljivo za tako veliki i velelepan objekat oko koga je bilo jako puno posla, pa se od srca zahvalio brojnim izvođačima radova. Gospodin Milinko Cicmil je, pre nego što se stiglo do vrhunca današnjeg okupljanja, svečanog čina otvaranja, izrazio nadu da će gostiju biti ovoliko i kada počne da radi fiskalna kasa, a potom su poletele konfete svih boja i čep iz boce šampanjca.
Neka je sa srećom.

 

Više slika možete videti  o v d e.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com