Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back TURIZAM BANJE Merkur dobitnik Zlatnog pehara na Novosadskom sajmu turizma

Merkur dobitnik Zlatnog pehara na Novosadskom sajmu turizma

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje dobitnik je Zlatnog pehara za usvojene standarde i inovacije u zdravstvenom i velnes turizmu. Nagrada je uručena u okviru manifestacije „Veče šampiona„ na 45. Međunarodnom sajmu turizma, održanoj u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

U okviru sajamskog nastupa, svim posetiocima je predstavljena nova ponuda za sezonu jesen – zima – proleće 2012/13.Jednostavno, lako i brzo su principi na kojima se bazira nova, redefinisana ponuda koja obuhvata svega tri različita paketa i tri različite cene. Osnovu ponude sada čine medicinski, wellness i klasičan pansion sa niskim cenama i neograničenim mogućnostima dalje nadogradnje.
Štand Specijalne bolnice Merkur posetili su i budući menadžeri prodaje koji su potpisali ugovore i na taj način postali deo Merkurovog tima, a sve u cilju unapređenja poslovanja. Ovo je bila idealna prilika da se upoznaju sa top menadžmentom i osete delić pozitivne atmosfere koja je prepoznatljiva za Merkurovo poslovanje.
Jedan deo štanda bio je posvećen obolelima od šećerne bolesti, tako da su svi posetici Sajma mogli da dobiju besplatne lekarske savete  kao i da izmere nivo šećera u krvi. To je bila i prilika da Merkur još jednom podseti na korišćenje prava, koje sve osobe obolele od šećerne bolesti na terapiji insulinom u Srbiji imaju, na petodnevnu edukaciju o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.
Drugi deo štanda je bio posvećen novoj indikaciji - fizikalnoj rehabilitaciji – i svi posetioci su mogli da se posavetuju sa  fizioterapeutima na licu mesta. Takođe je predstavljen i Velnes centar. Demonstracijom radio talasa i masaža prikazan je samo deo Merkurove ponude, a znatiželja i interesovanje posetilaca je bilo veliko.
Zahvaljujući konstantnim inovacijama, edukaciji i obuci zaposlenih i usvajanju novih principa rada, Merkur je ove godine nastavio tradiciju dobijanja prestižnih priznanja, i tako potvrdio kvalitet svoje ponude i lidersku poziciju u zdravstvenom turizmu.
Nastup Specijalne bolnice Merkur je izazvao veliko interesovanje medija. Dobra atmosfera, nasmejan Merkurov tim i veliki broj zainteresovanih posetilaca su svakako obeležili ovogodišnji nastup na sajmu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com