Sun07142024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA IV Međunarodni festival vina i hrane Ravangrad Wine Fest u Somboru

IV Međunarodni festival vina i hrane Ravangrad Wine Fest u Somboru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Turistička Organizacija Grada Sombora obaveštava da u saradnji sa „D-Wine“ d.o.o. organizuje IV Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“. Festival će biti održan 01. decembra 2012.godine, u Sportskoj hali „Mostonga“ (u prostoru preko 500 m2), Apatinski put 90, Sombor, a proticaće u vremenu od 14:00 do 20:00.

Izlagačima će biti obezbedjeno mesto u katalogu izlagača, medijska promocija Festivala i izlagača, štandovi dimenzija 1,80 x 0.80 m sa dve stolice, parking prostor, korišćenje frižidera (kao i sva ostala podrazumevana podrška u organizaciji) i druženje nakon završene manifestacije, uz hranu, piće i tamburaše.
Festival vina u Somboru, jedinstvena je manifestacija na području Zapadnobačkog okruga, i kao takva iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posetilaca. Festival, takođe, obogaćuje turističku ponudu grada i regije.
Mnogima je malo poznato da su Čonoplja, Riđica, Kljajićevo, Telečka, Sivac, samo neka od mesta u okolini Sombora, u kojima je nekada vinogradarstvo bilo jedno od najzastupljenijih poljoprivrednih grana. Festival vina je, stoga značajan za poljoprivredni, odnosno privredni razvoj opštine, a doprinosi i afirmaciji vinogradarstva i vinarstva na ovoj teritoriji.
Predviđeno je da IV Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ u Somboru okupi oko 40 vinara iz Srbije i zemalja iz okruženja (Republika Hrvatska, Mađarska, Makedonija..) i oko 15 izlagača hrane i specijaliteta ovog područja.
Kako je uz dobro vino neophodna i dobra hrana, organizatori ni ove godine neće odstupiti od već tradicionalne ponude na festivalu – šarolikih specijaliteta majstora kuhinje, karakterističnim za ovo podneblje.
Tokom, ovog festivalskog dana, posetioci će moći da uživaju i u pratećem programu koji će uključivati kulturno umetnički – muzički deo, promocije i prezentacije renomiranih vinskih kuća, ali i stručna predavanja.
Uz ulaznicu od 250 dinara, svaki posetilac će dobiti vinsku čašu , katalog izlagača, tri bona za degustaciju hrane i pet bonova za degustaciju vina.
S obzirom da se ovakav vid manifestacije, četvrti put organizuje u Somboru i da se očekuje velika zainteresovanost i posećenost, kako naših sugrađana, tako i gostiju iz okruženja, Festival je dobra prilika za PROMOCIJU VAŠEG BRENDA! Učešće na Festivalu, za prodajno – izložbene štandove, obezbeđuje se uplatom kotizacije u iznosu od 5.000,00 dinara, a za učešće sa polučasovnom promocijom u iznosu od 7.000,00 dinara na žiro račun Turističke organizacije grada Sombora (840-813668-32).
Medijska kampanja će pokriti sve lokalne TV, radio stanice i štampane medije, prenos RTV, promocija preko Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograda, Turističke organizacije Vojvodine, kao i izveštaj sa Manifestacije preko dopisnika dnevnih novina (Blic, Danas, Večernje novosti, Dnevnik). Svi učesnici će uz to biti pominjani u medijsko – promotivnoj kampanji Festivala. Osnovni podaci učesnika nalaziće se u Katalogu Festivala.
IV Medjunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ u Somboru, uspostaviti nove kontakte, i ljubiteljima vina, kojih je sve više, ponuditi svoje najbolje proizvode.
Dodatne informacije možete dobiti na telefon 025/434-350 ili www.visitsombor.org.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com