Fri04192024

Poslednja izmena:08:43:12 AM

Back TURIZAM BANJE Merkur i na turskom tržištu

Merkur i na turskom tržištu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Na međunarodnom sajmu turizma ''Travel Turkey 2012“, koji je održan u Izmiru od 06.12. do 09.12.2012.godine, Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje je zajednički nastupila sa Turističkom organizacijom Novog Pazara i RK Mountain Resort-om  i po prvi put svoju bogatu ponudu predstavila turskom tržištu.

Sa delegacijom Merkura, koju su činili dr Dejan Stanojević, direktor ove ustanove i Andrijana Grbović, referent marketinga i prodaje, u poseti Izmiru bio je i  savetnik predsednika Republike Srbije za privredu i ekonomiju Predrag Mikić. Nakon  bitnih sastanaka sa predstavnicima privrede ovog grada, moglo se zaključiti da je Merkurova ponuda veoma zanimljiva ovom tržištu. U prilog tome govori i podatak da su već planirane prve promotivne aktivnosti u cilju predstavljanja Merkura kao značajne destinacije na mapi zdravstvenog turizma.
Na Sajmu turizma u Izmiru, nastupilo je oko 600 izlagača i vodećih turističkih kompanija iz 30 zemalja. Sajam je bio izuzetno posećen, dok je veliki broj turoperatora i turističkih agencija  pokazalo veliko interesovanje za Merkurovu ponudu, kao i za ostale destinacije u Srbiji.
Ništa manje nije bio zapažen i nastup pod sloganom “Explore jewels of Serbia, Culture & heritage, Health & wellness, Ski & fun – ALL IN ONE DESTINATION”,  kojim je objedinjena ponuda Vrnjačke Banje, Kopaonika i Novog Pazara. Cilj promocije ove jedinstvene destinacije je upoznavanje turskog tržišta sa kulturno-istorijskim nasleđem Srbije, njenim zdravstvenim potencijalom, mogućnostima zimskog turizma i u tu svrhu je izrađen zajednički propagandni materijal koji odslikava raznovrsnost ove ponude.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com