Thu07182024

Poslednja izmena:07:53:45 PM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Gymnas, mesto gde se spajaju umetnost, sport, biznis, tradicionalne vrednosti i gostoprimljivost

Hotel Gymnas, mesto gde se spajaju umetnost, sport, biznis, tradicionalne vrednosti i gostoprimljivost

  • PDF

Hotel Gymnas je jedinstveno mesto koje odiše udobnošću i umetničkim šarmom, izniklo u Novom Sadu, pre desetak godina. Zapravo, sam Gymnas se prvi put javlja još davne 1988. godine kao prvi fitnes centar na Balkanu. Sportske reprezentacije bivše Republike Jugoslavije vredno su trenirale u njegovim prostorijama, ali i brojni posetioci i stanovnici Novog Sada.

Prilagođen potrebama, kako profesionalnih sportista tako i amatera, fitnes centar Gymnas  vremenom raste, a svoje usluge pretače i u oblast hotelijerstva. Tako nastaje garni hotel Gymnas, mali porodični hotel, mesto gde je svakom detalju posvećena izuzetna pažnja i koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Unikatna izrada nameštaja, antikviteti, umetničke fotografije i skulpture, kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i trendi elegancije.
Hotel raspolaže sa apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, aperitiv barom, letnjom terasom i VIP salonom. Sobe su veoma prostrane, stilski su nameštene, a kvadratura se kreće od 35m², dok najveći apartman ima čak 80m². U ponudu hotela uključen je i širok spektar usluga impresivnog fitnes centra sa mogućnošću korišćenja teretane, saune i masaža i učešća u grupnim programima. Profesionalni instruktori yoge, pilatesa, aerobika, kik boksa i ostalih grupnih programa svakom gostu nude mogućnost da se potpuno besplatno upoznaju sa osnovnim tehnikama sporta i načelima zdravog načina življenja. U okviru fitnes centra nalazi se i kafe bar koji u svojoj ponudi ima sokove od sveže ceđenog voća i povrća.
Hotel Gymnas je smešten u mirnom delu Novog Sada, dalje od gradske buke i predstavlja idealno mesto za boravak poslovnih ljudi, ali i onih koji putuju zbog užitka. Nalazi se na svega 15 minuta od centra Novog Sada i 10 minuta od Novosadskog Sajma. U blizini se nalazi i park, što ovaj hotel čini još idealnijim mestom za sve one koji reše da putuju sa svojim kućnim ljubimcima. Politika hotela je takva da se takse za kućne ljubimce ne naplaćuju, a privilegovane nisu samo male životinje. Može se reći da hotel Gymnas predstavlja pravi pet friendly hotel, gde ljubav prema životinjama ne bira ni vrstu ni veličinu.
Pored mnogobrojnih umetničkih slika, skulptura, antikviteta i umetničkih predmeta izloženih kako u lobiju tako i u sobama, Dubai salon hotela Gymnas predstavlja idealno mesto za sve umetnike željne inspiracije i dodira kreativnosti. Sunčane prostorije ovog salona kapaciteta su do 30 osoba i idealne su za organizovanje izložbi, radionica, seminara, književnih večeri, prezentacija i sličnih manifestacija. Motivi Petrovaradinske tvrđave i čuvenog „pijanog sata“ na zidovima Dubai salona prepliću se sa intimnošću, tišinom i mirom,  što atmosferu čini posebnom i neopisivo prijtanom.
Adresa hotela je Teodora Pavlovića 28, 21000 Novi Sad. Besplatan parking prostor je obezbeđen za sve goste. Više informacija o hotelu možete saznati na www.gymnas.rs.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com