Wed04242024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM BANJE Merkur obeležio završetak uspešne 2012. godine

Merkur obeležio završetak uspešne 2012. godine

  • PDF

Zaposleni u Specijalnoj bolnici Merkur u Vrnjačkoj Banji, su sada već tradicionalno, 13.01.2013. godine organizovali doček Pravoslavne nove godine, što je ujedno bio i pravi način da se zaokruži uspešna poslovna 2012. godina.
Svečanoj večeri, koja je upriličena tim povodom, prisustvovali su svi oni koji su doprineli uspešnom radu ove Ustanove, među kojima su brojni prijatelji Merkura, poslovni partneri, penzioneri i zaposleni.

Nakon uvodne reči, direktor Specijalne bolnice Merkur, dr mr Dejan Stanojević, obratio se prisutnima i izrazio svoje zadovoljstvo što je uprkos teškim ekonomskim uslovima  i ova godina, zahvaljujući pozitivnoj atmosferi  i angažovanju svih  zaposlenih,  uspešno završena.
-I u 2012. smo dosta toga uradili. Otvorili smo Balneo centar, i završili renoviranje Wellness centra čija je ponuda obogaćena novim sadržajima. Ponuda Merkura je znatno izmenjena i brojni zdravstveni i wellness paketi su zamenjeni novim, znatno jednostavnijim paketima. Ono što je obeležilo proteklu godinu je i dobijanje  nove indikacije – fizikalne rehabilitacije, kao i investiranje u postojeće smeštajne kapacitete i medicinsku opremu. Učestvovali smo na sajmovima turizma u Beogradu i Novim Sadu, kao i na Međunarodnim sajmovima turizma u Moskvi, Izraelu i Turskoj, a ponuda Merkura je uspešno promovisana i u Sjedinjenim Američkim Državama – obavestio je dr Dejan Stanojević.
Dodeljene su i nagrade najboljim radnicima u predhodnoj godini. Iz medicinskog sektora, za  radnika godine izabrana je Rada Mijatović, medicinska sestra. Ona je kao nagradu dobila vaučer za sedmodnevni boravak za dve osobe na Zlatiboru.
Iz nemedicinskog sektora, najboljim radnikom je proglašena Vesna Maksimović, referent prodaje, koja je kao nagradu dobila vaučer za sedmodnevni boravak na Kopaoniku za dve osobe.
Izvučene su i nagrade za najsrećnije goste Merkura iz protekle godine, koji će imati priliku da i ove godine uživaju u Merkurovim sadržajima.
Ovom prilikom su svi zaposleni još jednom pokazali bliskost koja vlada među službama. U veseloj atmosferi, veselilo se do ranih jutarnjih časova,  a svoju pozitivnu energiju zaposleni  su preneli i na sve prisutne goste.
A da će i Nova, 2013. godina u Merkuru proteći radno i u znaku brojnih akcija, govori i juče objavljena ponuda ove medicinsko-stručne ustanove za Dan zaljubljanih, 14. februar.
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi ili sobi sa francuskim ležajem ili apartmanu uz 2 polupansiona,
2 ulaznice za Aqua centar, ulaznice za Wellness centar, obuhvata i ručnumasaža leđa
Cena paketa u dvokrevetnoj sobi ili u sobi sa francuskim ležajem je 10.540,00, a u apartmanu 13.060,00 dinara.
Ukoliko se uzme trodnevni aranžman, on podrazumeva 3 polupansiona, 3 ulaznice za Aqua centar, 2 ulaznice za Wellness centar, ručnu masažu leđa, kao i parafinsko pakovanje sa masažom ruku. Cene paketa iznose 15.180,00, odnosno 18.990,00 dinara.
Detaljnije informacije o uslovima korišćenja ovih i drugih aranžmana, mogu se videti na sajtu http://www.vrnjcispa.rs.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com