Mon05272024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Mladi za turizam i YUTA ugovorili poslovnu saradnju

Mladi za turizam i YUTA ugovorili poslovnu saradnju

  • PDF

Udruženje Mladi za turizam koga je zastupao predsednik Vladimir Krstović i Nacionalno udruženje turističkih agencija (YUTA) koga je zastupao direktor Aleksandar Seničić, zaključili su u utorak, 29. januara 2013. godine u Beogradu, ugovor o poslovnoj saradnji radi zajedničkih aktivnosti na planu razvoja turizma i turističko agencijske delatnosti, osposobljavanja i obrazovanja kadrova za poslove delatnostri turističkih agencija i ugostiteljstva, kao i izrade posebnih projekata radi prezentacije i promocije pojedinih regija kao turistički atraktivnih destinacija i turističkih proizvoda namenjenih pojedinačnim grupama korisnika, a naročito mladima.

Konkretne aktivnosti će se posebno ugovarati, vodeći pritom računa o zajedničkim ciljevima. Ovim ugovorom je dogovoreno da članovi Udruženja mladi za turizam mogu bez nadoknade da koriste prostorije YUTA u Beogradu, u Ulici Kondina broj 14.
Predsednik Udruženja Vladimir Krstović je izrazio veliko zadovoljstvo što je je Nacionalna asocijacija turističkih agencija, od skoro i članica najprestižnije asocijacije turističkih agencija i turoperatera Evrope – ECTA, prepoznala mladalačku energiju i volju za unapređenjem turizma Srbije i uspostavila saradnju sa “Mladima za turizam” - udruženjem koje okuplja oko 500 mladih, obrazovanih, vedrih, voljnih i radoznalih pretežno studenata turizma sa odličnim znanjem jezika. U praksi, saradnja podrazumeva učešće više članova udruženja u projektnom timu: upravljanje projektima, učešće u koncipiranju i apliciranju za projekte, zatim uključivanje najistaknutijih članova u YUTA radnu berzu, ali i nesebično obostrano davanje podrške, saveta i pomoći.Spojem iskustva, znanja o turizmu, mladalačke snage i želje za sticanjem novih znanja, zajedno će moći mnogo više da urade za turizam Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com