Sun09272020

Poslednja izmena:09:21:27 PM

Back HRANA I PIĆE HRANA Imlek predstavio Bello organic organske proizvode

Imlek predstavio Bello organic organske proizvode

  • PDF

Srpsko tržište bogatije je za jedinstveni asortiman domaćih proizvoda od organskog mleka koji je na konferenciji za novinare održanoj 5. Februara na Salašu 137 kraj Novog Sada, predstavila kompanija Imlek. Zahvljajujući ekološki zdravom okruženju u kojem zemlja nije tretiranaa veštačkim đubrivom, herbicidima i pesticidima duže od četiri godine, organsko mleko dobijeno sa Velvet farme-Farme organskih krava u Čurugu, nalazi se na samom vrhu lestvice po kvlaitetu sastojaka i njihovoj hranljivosti.

Upravo takvo mlaeko, osnovni je sastojak novih Imlekovih proizvoda. Pod zajedničkim imenom „Bello organic“, na rafovima prodavnica širom Srbije, od sada se mogu naći Bello organsko mleko, Bello jogurt od organskog mleka, dugotrajno Bello organsko mleko, Bello kisela pavlaka i Bello sir od organskog mleka.
Pre svečanog predstavljanja novog asortimana organskih mlečnih proizvoda, predstavnici medija su bili u prilici da obiđu organsku farmu u Čurugu i uvere se u kvlitet zemljišta i organski uzgajane hrane zahvaljujući kojoj krave daju najkvalitetnije mleko. Ova farma poseduje sve potrebne sertifikate u skladu sa zakonima Republike Srbije i standardima koje propisuje EU. Zahvaljujući tome, ona snabdeva kompaniju Imlek sa 16.500 litara organskog mleka dnevno.
-Čestitam „Imlek-u“ i „Velvet“ farmi na ogromnom uspehu, i nakon četiri godine dugog perioda konverzije, na plasmanu organskog mleka na tržište Republike Srbije, a nadam se uskoro i regiona i Evrope - izjavio je tokom današnjeg predstavljanja Imlekovih novih proizvoda državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srbije, gospodin Dejan Krnjaić.
-Naša kompanija na dnevnom nivou prati stanje na tržištu i osluškuje potrebe svojih vernih potrošača. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da ćemo ovom linijom proizvoda zadovoljiti potrebe svih onih koji su nestrpljivo iščekivali pojavljivanje proizvoda od organskog mleka, izjavio je generalni direktor Kompanije Imlek, gospodin Slobodan Petrović, i dodao da se uprkos današnjem tempu života ljudi u sve većem broju okreću prirodi.
Asortiman proizvoda pod zajedničkim imenom „Bello organic“ predstavlja jedinu liniju proizvoda od organskog mleka kako na srpskom tržištu tako i u čitavom regionu. Ujedno, novi Imlekov asortiman proizvoda predstavlja svojevrsnu potvrdu tradicije kvaliteta koju ova kompanija pruža već 60 godina.
Više fotografija možete da pogledate  o v d e.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar