Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Velika terasa, novi kongresni centar na Paliću

Velika terasa, novi kongresni centar na Paliću

  • PDF

Palić, kao vrlo atraktivna turistička lokacija za različite kategorije turista, ima bogatu tradiciju i iskustvo u pružanju usluga vrhunskog kvaliteta iz domena kongresnog turizma.

Kongresni turizam je specifični oblik turizma u kojem glavni motiv putovanja nije odmor, već učestvovanje pojedinca ili grupe na skupovima koji mogu imati različiti karakter. Gosti u okviru kongresnog turizma putuju zbog specifične potrebe koja je najčešće vezana za njihovo radno mesto.
Na Paliću je ove godine otvoren novi kongresni centar “Velika terasa”. Nalazi se u istoimenom objektu Velika terasa, jednom od najznačajnijih zdanja na Paliću izgrađenom u stilu secesije.
Objekat je podignut davne 1912. godine po nacrtu čuvenih mađarskih arhitekata Marcela Komora i Deže Jakaba.
Kongresni centar “Velika terasa” raspolažesa tri sale. Velika sala je kapaciteta maksimum 360 sedećih mesta, odnosno maksimum 450 stojećih mesta. Pored velike sale u objektu se nalaze i dve male sale kapaciteta 36 i 18 sedećih mesta, namenjene za organizaciju okruglih stolova, sastanaka, manjih seminara i sličnih događaja.
Kongresni centar se nalazi u Velikom parku na Paliću, na samoj obali jezera. Okružen mnogobrojnim spomenicima secesije. U njegovoj blizini nalaze se vinski podrumi, restorani, visoko kategorisani hoteli, luksuzni privatni smeštajni kapaciteti kao i sportski tereni.
Sa svojim jezerom, parkovima, i šetalištima, mogućnostima za sve vidove rekreacije i zabave, kao i brojnim kulturnim dešavanjima, Palić je savršeno mesto za vaše poslovne skupove, seminare i susrete na Velikoj terasi.
Kongresni centar “Velika terasa”: Kontakt telefon: 024/602-780;e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli : Web: www.park-palic.rsi www.velikaterasa.rs.
Ivana Gabrić
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com