Wed01202021

Poslednja izmena:11:46:36 AM

Back KULTURA MUZIKA OTP banka i EXIT pripremili: Specijalne pogodnosti za kupovinu komplet ulaznica

OTP banka i EXIT pripremili: Specijalne pogodnosti za kupovinu komplet ulaznica

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

OTP banka i EXIT festival najavili su početak saradnje i predstavili prvi zajednički projekat „U tvom ritmu” - specijalnu pogodnost pri kupovini kompleta ulaznica za EXIT.
Ljubitelji EXIT festivala imaju mogućnost da od 17. aprila do 17. maja, u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica, po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, sve do 1. jula.

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.500 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava OTPlaćuje se u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom potencijalnom kupcu odgovara. Namenski račun za kupovinu ulaznica za EXIT može se otvoriti do 17. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, a plaćanje se može rasporediti do 1. jula, kada je poslednji rok za uplatu poslednje rate.
Uplatom cele sume za komplet EXIT ulaznica, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice već od 8. jula, ili pred sam početak festivala na zamenskom mestu EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Svi studenti starosti između 18 i 27 godina, koji su korisnici OTP studentskih paketa ili to postanu imaju mogućnost da otvore namenski račun za kupovinu kompleta za EXIT festival u OTP banci, i da ulaznice za svoj omiljeni festival kupe u iznosu od 5490 dinara, takođe na rate. Za otvaranje računa potrebno je priložiti indeks sa upisom tekuće školske godine i važeći identifikacioni dokument.
EXIT 2013 biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, od 10. do 14. jula. Trajanje festivala biće produženo na 5 dana, dok će sam festival doživeti značajna koncepcijska unapređenja. Jedna od novina je uvođenje nultog-petog dana, koji će se, pored Tvrđave, odigravati i u gradskom jezgru Novog Sada.
Zvezde koje su potvrdile svoj dolazak na EXIT 2013 su Atoms For Peace, Snoop Dogg Aka Snoop Lion, Cee Lo Green, Fatboy Slim, Bloc Party, Eric Prydz, DJ Fresh live, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, SKisM, Friction & Linguistics, Âme b2b Dixon, Scuba live, Inspector Dubplate, Matador live, Subb An & Adam Shelton, Apollonia, Brookes Brothers, Ana Popović Band, Prong, Delilah, The Prototypes, Dub Phizix & Strategy, Deniz Kurtel, Kate Boy live, a mnoge druge najave tek slede!
Za sve dodatne informacije možete se obratiti:
Ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću OTP banke, HEADLINE: telefon 011/344 69 93. Kontakt osobe: Bojan Tošić, 063/8 521 525 i Dušica Radojković 063/270 817
PR EXIT festivala, Kontakt osoba: Aida Alilović, 062 178 20 40

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar