Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO Credit Agricole Srbija na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Credit Agricole Srbija na 80. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

  • PDF

Credit Agricole Srbija je deo grupacije Credit Agricole kao liderske finansijske međunarodne institucije nastala udruživanjem francuskih poljopirvrednih banaka, koja je tokom 125 godina tradicionalno podrška poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambenoj industriji u Francuskoj sa 90% učešća na tržištu (odnosno 90% francuskih poljoprivrednika je poklonilo poverenje ovoj instituciji), i kao takva je i u Srbiji prepoznala sektor agrobiznisa kao vodeći sektor i sektor budućnosti.

-Strateška opredeljenost ka finansiranju poljopirvredne proizvodnje i prehrambne industrije čine je pravim saveznikom svim kompanijama i pojedincima iz oblasti agrobiznisa. I ove godine Credit Agricole banka je za Poljoprivredni sajam pripremila specijalnu ponudu za finansiranje poljopirvredne proizvodnje sa željom da svojim klijentima pruži podršku u poslovanju i da svoj doprinos podsticanju razvoja poljoprivrede u Srbiji - izjavila je Marija Marić-Mitrović, članica izvršnog
odbora Credit Agricole Srbija zadužena za korporativno i poljoprivredno poslovanje.
Banka konstantno radi na izgradnji dugoročnog odnosa sa svojim klijentima stavljajući ih u centar poslovanja. To je dalo i konkretne rezultate, koji se ogledaju i u porastu tržišnog učešća u Credit Agricole, koje je krajem 2012. godine dostiglo 8,9%.
U tom kontekstu Credit Agricole Srbija je trogodišnji strateški partner i Novosadskog sajma. Za značajan jubilej, 80-togodišnjicu Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, Credit Agricole Srbija je i ove godine pripremila specijalnu ponudu poljopirivrednim proizvođačima, kao i organizaciju pratećih dešavanja u Kongresnom centru. Jedan se odnosi na agro-forum u kojem će učestvovati internacionalni eksperti i klijenti iz domena proizvodnje prehrambene industrije sa ciljem da prenesu znanje i iskustva sa drugih tržišta i da se sagledaju mogućnosti primene nekih drugih modela u okviru srpskog okruženja, kao i da se upoznaju sa aktuelnostima agrarne politike Srbije. Takođe, Credit Agricole Srbija će u vreme sajma organizovati i posebnu konferenciju sa Fondom za promociju investicija na kome će učestvovati i međunarodne finansijske institucije sa temom „Mogućnosti finansiranja projekata u agro-biznisu“.
Crédit Agricole Srbija je kao banka lider u finansiranju poljoprivrednih proizvođača, i ove godine pripremila specijalnu sajamsku ponudu kredita za nabavku poljoprivredne mehanizacije i opreme u vreme trajanja sajma. Kredit će moći koristiti pravna lica, preduzetnici i poljoprivredna gazdinstva koji su u sistemu PDV-a, a namenjen je finansiranju investicija, uključujući i mehanizaciju i opremu. Credit Agricole banka ima potpisane ugovore o poslovnoj saradnji prema kojima deo kamate za poljoprivrednike plaća prodavac poljoprivredne mehanizacije. Svi klijenti će podrobnije informacije o uslovima kreditiranja dobiti od oficijelnih lica koja će biti prisutna na punktovima i prodajnim mestima vodećih distributera poljoprivredne mehanizacije i opreme kao i na štandu banke u hali 1 Novosadskog sajma.

Sajam će od 18 do 24. maja biti ostvoren za posetioce od 9 do 19 časova.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com