Mon11302020

Poslednja izmena:01:09:00 PM

Back KULTURA MUZIKA EXIT R:Evolucija: U prodaji nova ograničena količina jednodnevnih promotivnih ulaznica

EXIT R:Evolucija: U prodaji nova ograničena količina jednodnevnih promotivnih ulaznica

  • PDF

Sve jednodnevne ulaznice za EXIT R:Evoluciju koje su bile dostupne u prodaji po promotivnoj ceni od 1990 dinara, rasprodate su u rekordnom roku. Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom poverenju i poručuju da će u narednim nedeljama biti objavljena brojna imena novih zvezda koje će nastupiti na ovogodišnjem festivalu.

Kontigent ograničenog broja ulaznica koji je bio u prodaji od 16. maja, u potpunosti je rasprodat za manje od pet dana. Ovogodišnji EXIT privlači posetioce iz Srbije, regiona, ali i više od 60 drugih zemalja sa svih kontinenata, usled sjajnog muzičkog programa i inovativnog, petodnevnog formata i novog koncepta festivala.
U prodaji se od 21. maja 2013. godine nalazi još jedna, veoma ograničena, količina jednodnevnih ulaznica, koje će biti dostupne po novoj
promotivnoj ceni od 2490 dinara. Najbrži će opet biti u prilici da postanu deo R:Evolucije, makar na jedan dan. Svi ljubitelji festivala su pozvani da nabave svoje ulaznice po promotivnim cenama što pre, jer se usled ograničenog broja karata i velikog interesovanja publike, očekuje da i ovaj novi kontigent bude brzo rasprodat.
Posle perioda prodaje po novoj promotivnoj ceni od 2490, regularna cena jednodnevnih
ulaznice će biti 2990 dinara sve do početka festivala, tokom kojeg će dodatno poskupeti. Thom Yorke i Atoms For Peace, Snoop Dogg aka Snoop Lion, CeeLo Green, The Prodigy, Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills i preko 600 drugih izvođača vas očekuju na više od dvadeset festivalskih bina. Postanite deo R:Evolucije, nabavite svoju kartu na vreme i promenite svet oko sebe.
Ulaznice za Exit koji će se održati od 10. do 14. jula 2013. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.
Za sve dodatne informacije, intervjue i materijale koji su vam potrebni slobodno pozovite.
EXIT iskustvo. Više od festivala.

Jelena Galetin
PR služba

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar