Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Royal Drina za idealan odmor od gradske gužve

Hotel Royal Drina za idealan odmor od gradske gužve

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

Hotel Royal Drina smešten je na desnoj obali jedne od najlepših i najčistijih reka u Evropi, reke Drine u Malom Zvorniku, varošici u Zapadnoj Srbiji udaljenoj 170 km od Beograda i oko 150 km od Novog Sada.
Idealno je mesto za sve koji žele da pobegnu od urbanog života, gradske gužve i buke. Nudi odmor u oazi mira na samoj obali Drine i prirodnom ambijentu iz koga će gosti poneti nezaboravne utiske.

U ponudi ima 39 soba sa terasom od čega 4 lux, koje odgovaraju potrebama kako poslovne tako i turističke posete Malom Zvorniku i okolini. Za poslovne potrebe gostima je na raspolaganju sala “Ada” za konferencije i prezentacije sa 30 mesta.
U sklopu hotela su kafe picerija „Rio Grande“ i restoran „Jezero“ koji pružaju boravak u prefinjenom ambijentu kao i bogat izbor nacionalnih i mediteranskih jela koji će zadovoljiti sva vaša čula.
Goste privlače individualnim pristupom svakom posetiocu, prijatnom atmosferom u hotelu i ljubaznim osobljem. Stoga ovde imaju „devizu“: „Doći ćete kao gost, a otići kao prijatelj“.
Kapaciteti i sadržaji hotela Royal Drina pogodni su za pripreme sportskih ekipa, zbog blizine sportskih terena - fudbalskih, košarkaških, veslačkih, kajakaških; rekreativnu nastavu, đačke ekskurzije, produžene vikende, razne vrste proslava, porodične ručkove,
seminare... Smeštaj u hotelu Royal Drina je idealno mesto za sve koji žele da se opuste i uživaju u prirodnom bogatstvu ove opštine i neposrednoj blizinu vodenih površina (reka Drina i Zvorničko jezero).
Za goste koji žele boravak u objektu za duži vremenski period ili za veće grupe može se organizovati pansionski cenovnik koji će biti po povoljnijim cenama.
Detaljnije informacije o uslovima smeštaja, pogledajte na sajtu http://www.royaldrina.rs.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com