Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TO Žabalj promovisao suvenire i tipične proizvode

TO Žabalj promovisao suvenire i tipične proizvode

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

U okviru "Žabaljskih dana" 25. maja 2013. godine u prostorijama O.N.B „Veljko Petrović“ u Žablju, održana je izložba suvenira i tipičnih proizvoda u organizaciji Turističke organizacije.
Ovom prilikom predstavljeni su suveniri - magneti, koje je povodom 250 godina od osnivanja Šajkaškog bataljona uradila Turistička organizacija u suradnji sa Keramikom „Ras“ iz Sremskih Karlovaca. Magneti se mogu kupiti u STR „Bajka“ u Žablju.

Svoje radove i proizvode predstavili su: Udruženja žena "MZ Žabalj" i "Sablija" iz Žablja, Udruženje "Tradicionalno vojvođanski" iz Čuruga, Udruženje invalida rada, Olgica Mudrinić iz Žablja, SZR „Unikat“ iz Temerina, poljoprivredno gazdinstvo Siniša i Miholjka Matić iz Žablja , „Minjon“ iz Đurđeva, „Bombonica“ iz Čuruga, vinarija Botić iz Čuruga, vinarija Vinum iz Sremskih Karlovaca.
Po prvi put predstavili su se sa svojim specijalitetima restorani Opštine Žabalj: Etno restoran „Letić“ iz Đurđeva, čarda „Tiha Tisa“ iz Čuruga, gostiona „Ajgira“, restoran „Vojvodina“ i čarda „Debeli lad“ iz Žablja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com