Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO Kompanija Mitas nagrađena za vrhunski kvalitet pneumatika

Kompanija Mitas nagrađena za vrhunski kvalitet pneumatika

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Italijanski proizvođač traktora Carraro Agritalia nagradio je proizvođača pneumatika Mitas kao jednog od tri “Najbolja dobavljača u 2012” na svečanosti održanoj 15. maja u Rovigu. Carraro Agritalia sa sedištem u Rovigu je poljoprivredna divizija Carraro grupe.

-Nagrađivanje proizvođača pneumatika se dešava retko. Mitas je dobio nagradu u selekciji svih dobavljača, ne samo u kategoriji pneumatika. Nama u Carraro Agritalia je drago što smo prepoznali Mitas s obzirom da je kompanija ostvarila masivnu zamenu pneumatika koji se isporučuju za najvažniju Carrarovu liniju traktora, bez uticaja na visok nivo performansi i uz očuvanje kvaliteta proizvoda i vremena isporuke. Dileri i korisnici Agritalie su prihvatili izmenu bez ikakakvog oklevanja jer je prelaz prošao glatko, kako je i bilo dobro isplanirano unapred – izjavio je Stan Vriends.
Mitas je jedan od tri Agritalijina dobavljača koji je primio nagradu „najbolji“ za 2012. Domenico Cosacco je primio nagradu u ime Mitasa od Stana Vriendsa i Frederica Ranierija, direktora nabavke u Cararro Agritalia.
-Mitas je privržen poljoprivredi. Oko 71 procenat Mitasovih prihoda u 2012. godini ostvaren prodajom poljoprivrednih pneumatika. Agritalia je je prepoznala Mitasovu posvećenost izradi izdržljivih i pouzdanih pneumatika - kaže Andrew Mabin, direktor prodaje i marketinga u Mitasu.
MITAS a.s. je jedan od vodećih proizvođača poljoprivrednih pneumatika u Evropi. Mitas proizvodi i prodaje gume pod nazivom tri robne marke: sopstvenih Mitas i Cultor, i Continental licencno. Dodatno MITAS a.s. proizvodi i distribuira širok opseg industrijskih i moto guma pod robnom markom Mitas. MITAS a.s. je član ČGS HOLDING a.s., poseduje tri proizvodna pogona u Češkoj, jedan u Srbiji (Ruma) i jedan u SAD, i servisira globalnu prodajnu i distributivnu mrežu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com