Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Olimp, vaš dom na Zlatiboru

Hotel Olimp, vaš dom na Zlatiboru

  • PDF

Zbog visokog nivoa usluga koje pruža, položaja i jedinstvenog pogleda na planinske vrhove Čigotu i Tornik, topline i ljubaznosti 28 zaposlenih, Hotel “Olimp” je bio i ostao vodeći hotel u konkurentnoj zlatiborskoj turističkoj ponudi.
Stopljen sa ambijentom u neraskidivu celinu i varljivo dremljivog izgleda, Hotel “Olimp” je spreman da odgovori svih potrebama i najzahtevnijih gostiju.

Otvoren 2000. Godine, prvenstveno za smeštaj vrhunskih sportista i sportskih reprezentacija, hotel “Olimp” je u potpunosti prilagođen njihovim potrebama. U njegovoj neposrednoj blizini nalazi se sportska hala i sportski tereni različitih namena. O visokim standardima za ovaj profil delatnosti najbolje su odgovorili sportisti i sportske ekipe: košarkaške, fudbalske, rukometne reprezentacije Srbije svih uzrasta u ženskoj i muškoj konkurenciji, brojni domaći klubovi, ali i KK Panathinaikos Athens, KK
Dinamo Moskva, KK CSK Moskva, FC Asante Kotoko-Gana, Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore, Škola za licence FSS, KK Universitet Surgut-Rusija, FK Guan-Kina, FK Ergotelis-Krit, FK Dalian Shide-Kina.
Hotel “Olimp” je idealno mesto i za porodični odmor. Kapaciteta od 100 ležaja u sobama, apartmanima ili rezidenciji, i površini od 60m2 po osobi, što za 10m2 premašuje propisanu kvadraturu za hotele sa pet zvezdica, uz kamin salu, bar, biblioteku, dečje igralište, doprinosi stvaranju ležerne i opuštene porodične atmosfere.
Ono što daje poseban pečat jednom hotelu i što ga odvaja od svih ostalih jesu njegova kuhinja i restoran. Hotel “Olimp” je poznat po fantastičnoj kuhinji, koja se temelji na specijalitetima užičkog kraja, prirpemanim u zemljanim loncima iz Zlakuse. Istrajavajući na domaćoj hrani, kvalitetu namirnica, svežem povrću i voću, mesu i mesnim prerađevinama, u hotelu ne menjaju ni personal, vrsne kuvare koji su tu od prvog dana otvaranja hotela. Mada stranci vole da probaju nešto novo, nešto autentično, svakodnevno se pripremaju i internacionalna jela. Restoran je modernog enterijera ima 140 mesta. Iz njega se uvek čuje prijatna muzika, a nikada nije gužva. Toj toploj atmosferi doprinosi izvanredan tim konobara, koji godinama radi zajedno i koje bi svaki priručnik za konobare mogao da uzme za primer dobre prakse.
Hotel “Olimp” pruža odlične mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja. U tu svrhu na raspolaganju su Velika kongresna sala namenjena stručnim seminarima, predavanjima, kapaciteta 100 mesta i opremljena svom potrebnom prezentacionom video-tehnikom, funkcionalna sala sa 30 mesta i višenamenski VIP salon.
Hotel “Olimp” u svom sastavu ima bazene, olimpijski i dečji, koji su u funkciji tokom celog leta, a voda se redovno kontroliše.
Gostima je na raspolaganju fitness, wellness i spa centar… Sva javna mesta i sobe su nepušačke zone i sve je prilagođeno osobama sa invaliditetom.
U saradnji sa TA “Zlateks”, vodećom u organizaciji izletničkih tura na Zlatiboru i okolini, svojim gostima nudi različite sadržajne programe u skadu sa njihovim željama, predlaže aktivnosti i povezuje.
Hotel “Olimp” ima i sopstveni izvor sa najkvalitetnijom vodom na Zlatiboru, koja se odnedavno, uz pomoć toplotnih pumpi koristi za grejanje hotela, što ga svrstava u red prvih ekološki odgovornih ugostiteljskih objekata.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com