Wed04242024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM HOTELI VOYAGER bed&breakfast, decenija kvalitetnog smeštaja

VOYAGER bed&breakfast, decenija kvalitetnog smeštaja

  • PDF

VOYAGER bed & breakfast je prvi objekat ovakve vrste u Novom Sadu, otvoren 1. aprila 2003.godine. U svojoj ponudi ima 15 dvokrevetnih, četiri trokrevetne i lux apartman za maksimalno 5 osoba, sa ukupno 47 kreveta od kojih je 11 dužine 220cm. Sve sobe su prostrane, veličine od 26 do 67 m2, opremljene klima uređajem, PC računarom sa Wi-Fi internet konekcijom, kablovskom TV, telefonom, elektronskim sefom, frižiderom, terasom, sigurnosnim vratima.

VOYAGER bed & breakfast se nalazi na 500m od geografskog centra grada, 300m od Dunava, a u neposrednoj blizini Sportsko-poslovnog centra "Vojvodina" (SPENS), Univerzitetskog kampusa, uz odličnu saobraćajnu povezanost sa svim delovima grada. U blizini su banka, pošta, menjačnica, ATM, restorani, pekare, picerije, fast food, kafei, apoteka, tržni centar, teniski tereni, teretana, bazeni, putničke agencije, gradski prevoz i taksi…
U prostoriji pored recepcije na raspolaganju su 2 desktop računara sa 16 MB/s internet konekcijom kao i štampači, skener, fax aparat, digitalni fotoaparat. Gostima je omogućena organizacija prezentacija i sastanaka. Za ovakve potrebe na raspolaganju su audio-vizuelna oprema i kompjuteri.
Objakat je prilagođen osobama sa invaliditetom. Poseduje sopstveni parking prostor sa video nadzorom.
Doručak je organizovan na principu švedskog stola (buffet) u sali sa 30 mesta.
Osim noćenja sa doručkom B&B nudi dodatne mogućnosti usluga: pranja i peglanja veša, kao i room servisa.
Za visok kvalitet usluga VOYAGER B&B je nagrađen od strane Privredne komore Vojvodine.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com