Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Web shop Skijališta Srbije počinje sa radom

Web shop Skijališta Srbije počinje sa radom

  • PDF

Brzo, sigurno i bez čekanja posetioci imaju priliku da kupe karte za sve sadržaje koji su u letnjoj ponudi aktivnog odmora na domaćim planinama. Naručene karte preko web shop-a mogu da se podignu na Kopaoniku (prodajno mesto u Upravnoj zgradi "Skijališta Srbije", prodajno mesto "Žica"), na Zlatiboru (prodajno mesto na Torniku), na Staroj planini (prodajno mesto na polazu gondole "Jabučko ravnište"), kao i u Beogradu (prodajno mesto u “Beosportu”, Sava centar), stoga što je neophodno da se prilikom kupovine karata naznači mesto preuzimanja.

U okviru ponude aktivnog letnjeg odmora na planinama nalaze se biciklističke staze, pešačke ture sa licenciranim vodičima, panoramska vožnja žičarom, a od avgusta će u ponudi biti i novi sadržaji - zip lajn, tjubing i bob na šinama.
Skijališta Srbije uvela su i brojne pogodnosti za posetioce poput porodičnih paketa sa popustom od 30% u svim centrima, koji obuhvataju kupovinu najmanje jedne karte za bilo koji od sadržaja za odraslu osobu i jedno dete. Takođe, studenti sa ISAC i EURO 26 karticom imaju stalni popust od 10% na cene svih sadržaja.
Pristupačnim cenama Skijališta žele da omoguće svim građanima priliku da provedu odmor na nekoj od planina, tako da je, na primer, cena karte za panoramsku vožnju žičarom 340 dinara za odrasle, a za decu 310 dinara. Rentiranje bicikla na sat je 150 dinara, a na ceo dan 600 dinara. Bob na šinama je 400 dinara za odrasle, a za decu 280 dinara. Tjubing vožnja je za odrasle 100 dinara, a za decu 70 dinara. Zip lajn je za odrasle 200 dinara, a za decu 140 dinara, dok je cena iznajmljivanja karta na sat vremena 150 dinara, dok je cena za ceo dan 600 dinara.
Web shop na sajtu Skijališta Srbije radiće tokom čitave godine, tako da će posetioci domaćih planina imati priliku da pored kupovine karata za letnje sadržaje na ovom mestu unapred kupuju i ski paseve u toku zimske sezone.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com