Tue07162024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO Najevropljanin, najbolje iz Srbije

Najevropljanin, najbolje iz Srbije

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Građevinska kompanija „Najevropljanin“ svojim načinom poslovanja pomera granice komfornog stanovanja u prostor gde uživanje u svakodnevnom životu, privatnost i potreba za lepim imaju apsolutna prava u svakom detalju enterijera i brižljivo osmišljenog i uređenog okruženja.

Prema rečima generalnog direktora građevinske kompanije „Najevropljanin“, prof. dr Marka Carića, beskompromisnim poštovanjem nekoliko principa, kao što su vrhunski kvalitet materijala i izvođenja radova, inovativna i funkcionalna arhitektonska rešenja i apsolutna sigurnost, obezbeđen je kvalitet iznad proseka što je svakako novina na našem tržištu po kojoj je „Najevropljanin“ poznat.
Vrhunski kvalitet gradnje i funkcionalnost koju pruža kompanija „Najevropljanin“ dokazana je prošle godine otvaranjem kompleksa u Mornarskoj 42, u okviru kojeg se nalazi stambena zgrada i teniski tereni sa svlačionicama. Teniski tereni u okviru kompleksa opremljeni su profesionalnom podlogom „Sporting Flex T“ koja predstavlja brzu podlogu, najpogodniju za mišiće i tetive. Ovi teniski tereni su na raspolaganju kako stanarima, tako i svim zainteresovanim korisnicima. Završeni porodično-stambeni objekat u Šarplaninskoj 42 predstavlja još jednu potvrdu kvaliteta i modernog dizajna, kao i odlične funkcionalnosti koju pruža kompanija „Najevropljanin“.
Građevinska kompanija „Najevropljanin“ privodi kraju izgradnju stambeno–poslovnog objekta u Adi Endrea 42 koji izlazi na Somborski bulevar i koji će biti useljiv već u aprilu ove godine, a toku je izgradnja dva objekta u Novoj ulici. Pored navedenih, u planu je i još jedan objekat na Somborskom bulevaru.
-Bitno nam je da naši objekti budu prepoznatljivi po lepim fasadama spolja, po kvalitetnim materijalima i radovima, po visokim standardima komfora i po uređenju dvorišta koja će biti oplemenjena zelenilom. Zato vodimo računa o svakom detalju. U to će se najpre uveriti kupci stanova, a potom njihovi rođaci, prijatelji, poznanici i po principu „dobar glas se daleko čuje“, postaće to naš zaštitni znak. Kada „Najevropljanin“ stoji iza nekog projekta, znaće se da je u zgradu ugrađen najbolji materijal, da su radili vrhunski majstori i da je sproveden čitav postupak od upotrebne dozvole, do tehničkog prijema i uknjiženja zgrade i stanova – izjavio je prof. dr Marko Carić.
Detaljnije informacije o ponudi firme Najevropljanin d.o.o. možete da dobijete na E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili telefone +381 (0) 21 523124 i +381 (0) 63 531839.
Novo u ponudi je mogućnost rekreiranja na profesionalnoj podlozi na dva teniska terena sa Sporting FlexT podlogom, situirana u sklopu poslovno-stambenog objekta u Mornarskoj 42 u Novom Sadu. Terene je moguće koristiti kako u dnevnim, tako i noćnim terminima pod reflektorima. U sklopu teniskih trerena se nalaze moderne svlačionice sa tuš kabinama. Za više informacija zainteresovani mogu da se obrate na E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na telefon +381.64.144.19.87.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com