Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Novosadski sajam automobila u znaku rekordnog broja premijera

Novosadski sajam automobila u znaku rekordnog broja premijera

  • PDF

Trinaesti Sajam motornih vozila i opreme protiče u znaku premijernog predstavljanja novih modela. Čak 27 novih modela se mogu videti i kupiti uz različite sajamske popuste. Pogodnosti za kupovinu nude i banke, lizing kuće i osiguravajuća društva, a tu se može dobiti i informacija o uslovima za kupovinu polovnih automobila sa lizinga. Generalni sponzor 13. Sajma motornih vozila i opreme "Delta Generali osiguranje", pripremio je specijalne pogodnosti za osiguranje automobila.

Na Novosadskom sajmu automobila proizvode je izložilo 80 brendova u Hali "Master" i Hali 1, gde se može videti i izložba oldtajmera. Sve do nedelje, posetioci će moći da razgledaju ”limenu konjicu”, za koju uvoznici i distributeri odobravaju i značajne popuste, tako da su pojedini modeli sa specijalnim paketima opreme za ovu priliku jefitiniji i do nekoliko hiljada evra (najveći popust iznosi čak 14.000 evra). Atraktivne uslove kupovine omogućavaju i lizing kuće i osiguravajuća društva.
Sajam će obeležiti i revija modifikovanih automobila „Tjuning stajling šou“, koja će se održati u subotu, 19. oktobra na otvorenom prostoru Novosadskog sajma. Jubilarni, trideseti Tjuning Stajling Šou zakazan je za 10 časova i 30 minuta.
Porodični dan na Sajmu motornih vozila i opreme je u subotu, kada će cela porodica sa decom do 16 godina moći da uđe uz jednu kupljenu ulaznicu koja košta 300 dinara.
Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova.

Više fotografija možete da pogledate  o v d e.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com