Wed06192024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Svečani prijem master studenata na Univerzitetu Privredna akademija

Svečani prijem master studenata na Univerzitetu Privredna akademija

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

U amfiteatru Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment 02.11.2013. godine održan je svečani prijem studenata master akademskih studija. Na svečanom prijemu budućim master ekonomistima, master inženjerima menadžmenta i master ekolozima, toplu dobrodošlicu i mnogo uspeha u budućem školovanju poželeo je dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment, nakon čega su im se predstavili i svi profesori koji će im držati nastavu.

Prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, u svom obraćanju studentima, istakao je da važnost uloge obrazovanih stručnjaka u našem društvu, posebno ekonomista, inženjera menadžmenta i ekologa nikada nije bila izraženija nego danas te da Fakultet upravo u tom domenu daje snažan doprinos društvu i približavanju Republike Srbije Evropskoj uniji. Takođe, dekan je naglasio da izborna komponenta studiranja, koja pored interdisciplinarnosti karakteriše master akademske studije na FIMEK-u, omogućuje studentima da se usmere prema posebnim područjima svojih interesa i potrebama radnog mesta i na taj način obezbede uspeh u budućoj karijeri. Za kraj prof. dr Dragan Soleša poželeo je svim studentima puno sreće i uspeha u radu. Nakon obraćanja dekana, studentima su se obratili i predmetni profesori koji su im predstavili obavezne i izborne predmete koje će im predavati.
Na kraju su svim studentima podeljeni udžbenici i pokloni dobrodošlice.
Istog dana, u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, priređen je svečani prijem studenata master akademskih studija. Svečanom prijemu budućih master pravnika prisustvovali su studenti i predmetni profesori sa opšte–pravnog i privredno–pravnog studijskog programa.
Studentima se obratio prof. dr Milorad Bejatović, prodekan za nastavu na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe i poželeo im toplu dobrodošlicu i mnogo uspeha u budućem školovanju.
Zatim su studente pozdravili i predmetni profesori koji su im predstavili obavezne i izborne predmete na master akademskim studijama.
Nakon toga, svim studentima su uručeni udžbenici i pokloni dobrodošlice.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com