Fri07192024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Besplatna pripremna nastava na PMF-u

Besplatna pripremna nastava na PMF-u

  • PDF

Kao i svake godine, Departman za matematiku i informatiku Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sad organizuje pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike. Ove pripreme su u potpunosti besplatne i otvorene za sve zainteresovane srednjoškolce. Svake godine ove pripreme pohađa po više stotina maturanata iz Novog Sada, Vojvodine, ali i iz Mačve, Republike Srpske, pa čak i iz južne Srbije (Leskovac, Vranje)...

Pripreme se u toku školske godine održavaju isključivo subotom od 10 do 14 časova, kako bi bile dostupne svim zainteresovanima. Pripreme počinju u februaru naredne godine, tačnije 22. februara u 10.00 časova.
Želja je da se svim zainteresovanim đacima omogući pohađanje pripremne nastave i da bez obzira na prethodno stečeno znanje iz matematike svi imaju istu mogućnost da kroz pripreme savladaju sve što je neophodno za polaganje prijemnog. Na ovaj način PMF pokušava da izjednačimo znanje svih polaznika priprema, bez obzira na to koliko su matematike slušali u srednjoj školi.
Polaznici ovih priprema ne treba čak ni da se prijavljuju za njihovo praćenje, potrebno je samo da dođu na PMF i ponesu sa sobom dobru energiju i entuzijazam.
Početkom naredne godine će početi i pripremna nastava iz hemije, koja je takođe besplatna, a održavaće se subotom.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com