Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back KULTURA MUZIKA Suzana Šuvaković Savić opčinila publiku u Sava centru

Suzana Šuvaković Savić opčinila publiku u Sava centru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Novogodišnji gala koncert u Sava centru, na čelu sa kraljicom klasične muzike u Srbiji, sopranom Suzanom Šuvaković Savić, protekao je veličanstveno baš kao što i dolikuje jednoj kraljici koja priređuje nezaboravne zabave koje svi pamte.

Primadona Opere Narodnog pozorišta Suzana Šuvaković Savić održala je 21. decembra novogodišnji solistički koncertu u Sava centru pod okriljem dirigentske palice Dejana Savića, kao i uz proslavljenog italijanskog operskog pevača Romolo Tizano i glumce serije Vojna akademija. Tajnoviti gost pojavio se kao princ na belom konju, Branislav Lečić koji je kako dolikuje njegovoj ulozi u seriji Vojna akademija džentlmenski komandirski pristupio jednoj dami na sceni i otpevao deo arije i naravno, ovoga puta šokirao publiku svojom glumačkom snalažljivošću kao operski pevač.
Četvrtu godinu za redom koncert organizuje Ministarstvo odbrane Republike Srbije, što i priliči jednoj kraljici da ima snažnu vojsku ispred sebe. Publika je prezadovoljna onim što je doživela u Sava centru, a neki su, ponešeni jakom energijom i emocijama koje primadona Narodnog pozorišta svojim moćnim glasom izaziva, zaplakali.
Suzana je, kako kaže, imala pozitivnu tremu i bila je presrećna što ponovo vidi svoju publiku u punom broju. I izjavila je: «Ko kaže da Srbija ne sluša klasičnu muziku?»
Nevena Šarčević

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com