Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Šest turističkih organizacija u Sremu sklopilo sporazum o saradnji

Šest turističkih organizacija u Sremu sklopilo sporazum o saradnji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Turističke organizacije opština Sremski Karlovci, Irig, Inđija, Šid, Beočin i Ruma potpisale su protokol o saradnji obavezujući se na taj način na dugoročnu tehničku kooperaciju u oblasti razvoja turizma. Prema rečima direktorke opštinske Turističke organizacije u Sremskim Karlovcima (TOOSK) Jasmine Beljan Iskrin, sklapanje protokola nastavak je saradnje ovih organizacija na izradi operativnog marketing plana pre godinu i po dana.

-Za potrebe izrade tog plana mi smo zajedničkim snagama detaljno ispitali turističke destinacije u Sremu, istražili tržište, ciljne grupe, definisali turističke proizvode, a sve u nameri da unapredimo ponudu. Potpisivanjem ovog protokola mi smo zapravo stvorili uslove za realizaciju tog plana - objašnjava Jasmina Beljan Iskrin.
Šest turističkih organizacija zajedno će promovisati i unapređivati kvalitet ponude turističkih mesta i celokupne fruškogorske regije, te konkurisati za finansiranje projekata u EU. Međusobna saradnja ogledaće se u predlaganju projekata od zajedničkog interesa za razvoj pojedinih oblika turističke ponude, u organizovanju seminara, skupova i drugih oblika okupljanja radi unapređenja razvoja turizma.
Prvi zajednički nastup biće na Sajmu turizma u Beogradu u februaru naredne godine. Tokom četiri dana sajma promovisaće četiri turistička proizvoda, pri čemu će im se pridružiti i Turistička organizacija Sremske Mitrovice.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com