Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Bite to satisfaction

Bite to satisfaction

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Bite to satisfaction (www.bitetosatisfaction.com) je blog koji se bavi načinima pripremanja hrane i receptima sa svih strana sveta. Blog je osnovan u aprilu 2013. godine, od strane Mladena Žakića, glavnog kuvara bloga, Aleksandra Kamasija, profesionalnog fotografa, Jelene Ivanović, novinara i fotografa i Jelene Galetin, menadžera za odnose s javnošću.

Ideja bloga jeste da prikažemo i približimo posetiocima istog, recepte svetskih kuhinja, pružajući im alternativu kada su sastojci u pitanju. Osobenost Bite to satisfaction-a predstavljaju originalne fotografije hrane koju isključivo mi pripremamo, a koje nastaju u profesionalnom fotografskom studiju.
Već nakon mesec dana postojanja bloga naišli smo na veliku medijsku podršku, te su naši recepti i priče o nama bile objavljivane u Novinama novosadskim, magazinu Joy, Dnevnikovom „D magazinu“ i „Nedeljnom ručku“, Novosadskoj televiziji, kao i na portalu „Pošalji recept“. Svake nedelje posetioci bloga, kao i oni koji će to tek postati, imaju priliku da naše recepte i fotografije prate u Dnevnikovom dodatku, „Nedeljni ručak“.
Kada su u pitanju modernija sredstva komunikacije, ljubitelji dobre hrane i Bite to satisfaction-a mogu da nas prate i putem naše Facebook stranice (www.facebook.com/BiteToSatisfaction), Twitter-a, kao i Instagrama.
U želji da unesemo inovacije, izađemo iz okvira bloga kao „on – line“ forme i pretvorimo ga u druženje tokom kojeg posetioce upoznajemo sa procesom pripremanja hrane i nastanka fotografija, u ponedeljak, 3. februara, organizovali smo i degustaciju naše hrane u restoranu „Šajka“ u Novom Sadu, kojoj su prisustvovali sponzori bloga DTD Ribarstvo, Jam&Jelly i Vinarija „Kovačević“, kao i mediji i saradnici koji su nam pružili podršku. Na švedskom stolu našlo se 18 različitih jela sa svih strana sveta, u kojima su gosti uživali tokom cele večeri. S obzirom na to da je prva promocija bloga veoma uspešno protekla, potrudićemo se da češće organizujemo ovakav vid druženja.
Bite to satisfaction, Novi Sad, 4.02.2014

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com