Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička organizacija Žabalj priprema novu brošuru za Beogradski sajam turizma

Turistička organizacija Žabalj priprema novu brošuru za Beogradski sajam turizma

  • PDF

Turistička organizacija Žabalj je nakon brojnih nastupa na sajmovima u inostranstvu na kojima je nastupila u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Vojvodine, prionula da stečena znanja i iskustvo primeni na još boljoj prezentaciji turističkih potencijala opštine za domaće goste.

Prema rečima direktorke Marije Čupić, Turistička organizacija je ovih dana završila sve pripreme za izradu brošure u kojoj su predstavljeni ovdašnji restorani u kojima se priprema, takozvana, hrana sa dušom, a sve u nameri da se na najlepši mogući način predstavi posetiocima 36. Beogradskog sajma turizma od 27. februara do 03. marta 2014. godine, na kome će imati sopstveni štand.
-Kada počne Sajam, 27. februara, brošura će biti spremna, a predstavićemo sve ono što nude naši restorani i čarde (Čarda Debeli lad, Etno restoran Letić , Restoran čarda Tiha Tisa , Restoran Fontana , Restoran Grand i drugi). Cilj nam je da postanemo destinacija gde će gosti provoditi vikende -izjavila je Marija Čupić i napomenula da će se u brošuri naći svi restorani sa teritorije opštine, iz Žablja, Čuruga i Đurđeva, koji na najbolji način predstavljaju ukuse Bačke.
-Mi smo svesni da turistima, posetiocima naše opštine, uz aktivan odmor na selu, igranje golfa u ekskluzivnom Golf Club Centru, pecanja na Staroj Tisi i vožnje čamcem, možemo i moramo da ponudimo ono što ovde najbolje uspeva, a to je domaća, vojvođanska hrana. Zato će se u brošuri naći, slikom i rečju, mnogobrojna jela, slatko, aperitivi, predjela od ribe, deserti i raznorazne gibanice, kompoti, palačinke sa domaćim pekmezom, budevare i sve što podrazumeva domaću kuhinju, Uz to, ovom prilikom ćemo najaviti i brojne manifestacije koje se tradicionalno održavaju na teritoriji opštine Žabalj, među kojima su najpoznatije Škembijada, Žabaljski lovački kotlić i druge – obavestila je Marija Čupić.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com