Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI Vesna Vlatković: Hotel Izvor pr(a)vi izbor

Vesna Vlatković: Hotel Izvor pr(a)vi izbor

  • PDF

Čuveni američki književnik Mark Tven jednom je rekao da je najbolja stvar na ovome svetu koja može da vam se desi da se rodite srećni. Pri tom je ispustio jednu malenkost, da je često čovek sam kreator svoje sreće.
Priliku da podseti na to, iskoristio je hotel „Izvor“, luksuzni hotelsko-turistički kompleks sa vrhunsko uređenim enterijom, eksterijerom i najvišim nivoom usluga, spa&wellness centrom sa devet bazena ispunjenim prirodnom, lekovitom, termomineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom, Aqua parkom sa tri bazena i mnoštvom atrakcija za decu i odrasle, koji je usrećio mnoge goste i pružio im vrhunsko uživnje.

Vesna Vlatković, PR menadžer hotela “Izvor” koji se nalazi u sastavu kompanije “A Grupa”, kaže da su za tri godine od otvaranja hotela utvrđeni organizacioni standardi, da nivo kvaliteta hotela nije menjan, ali da se inovativnost menja na dnevnom nivou. -Svakodnevno osluškujemo ono što gosti komentarišu, što kroz svoje utiske prenose i vrlo nam je važno da u svakom trenutku pratimo i ono što se dešava kako na tržištu Srbije tako i na svetskom tržištu, kako bi blagovremeno i u skladu sa potrebama reagovali. Turizam je jedna vrlo žilava, aktivna grana i ako je ne pratite i ne držite korak sa najboljima, praktično gubite trku. Zato se naši paketi za tri godine postojanje hotela stalno inoviraju, pokušavamo da različitim ciljnim grupama na što pristupačniji, dopadljiviji način pružimo nove sadržaje i usluge vodeći računa i o ceni. Nikada ne dozvoljavamo da ponuda bude već viđena, da pređe u nešto što je rutina, i to je jedan zahtev koji nas sve u timu drži budnim, da svakodnevno dajemo sve od sebe i da se što lepše predstavimo.
Na 36. Međunarodnom sajmu turizma koji se od 27. februara do 02. marta 2014. održao u Beogradu, hotel „Izvor“ se predstavio u skladu sa svojom reputacijom, novom ponudom koja podrazumeva ne samo uobičajeni sajamski popust već je posetioce sajma iznenadio tzv.“čarobnim paketom“ koji nudi popust čak od 40% na smeštaj plus, čarobni sadržaj paketa.
-Od ove godine uveli smo mogućnost dnevnog boravka gostiju, što podrazumeva dolazak od 10h do 18h u hotel „Izvor“ i za 3.000 dinara celodnevno uživanje u svim sadržajima. To je obradovalo posebno stanovnike Kragujevca, Valjeva, Ljiga, pa zašto ne i Beograda i Novog Sada, svih onih koji mogu ceo dan da provedu u našem hotelu, da se revitalizuju, opuste, oporave od stresa i da osete blagodeti spa&wellness centra o kojem se toliko govori. U tom periodu za njih važi i popust od 25% za hranu i piće u svim restoranima našeg hotela, tako da je to jedna mogućnost da i oni gosti koji imaju drugačije rešeno noćenje na adekvatan način mogu doživeti Aranđelovac - izjavila je Vesna Vlatković.
Na Sajmu su takođe promovisani i predstojeći Osmomartovski i Uskršnji paketi. S obzirom na vremenske prilike počelo je i reklamiranje Aqua parka, mesta koje pruža najbolju adrenalinsku zabavu.
Prethodni sajamski dani hotelu „Izvoru“ su doneli i nominaciju za nagradu “Best Balkan Resort” koju dodeljuje balkanska asocijacija hotelijera BAHA, čiji su predstavnici iz Makedonije, Bugarske i Rumunije bili zadivljeni onim što su videli, onim što ovaj hotel nudi.
- Region Balkana je jedno tržište koje je za nas vrlo značajno. Iskreno se nadamo da ćemo uspešno pretrčati i tu trku i bilo bi nam drago da se među petnaest do sada dobijenih nagrada za najbolji hotel nađe i ova – zaključila je Vesna Vlatković.
Aranđelovac je izdašna sredina, sa izuzetnim prirodnim potencijalima, bremenita kulturno istorijskim nasleđem, vrednim ljudima. Zato su perspektive razvoja hotela „Izvor“ tesno povezane sa miljeom bukovičkog kraja.
Gostima se nude raznorodni sadržaji od predivnog Bukovičkog parka, preko manastira, vinarija, etno sela, obilaska Bukulje, pećine Risovače... Sve ono što je nekada postojalo u Aranđelovcu i što je možda vremenom zamrlo, zahvaljujući simbiozi hotela „Izvor“ i sredine, sada se revitalizuje. Vinarije su doživele preporod, obnavljaju se etno sela, a etno selo Babina reka se nalazi u aranžmanu za strane goste, gde oni odsedaju u hotelu, ali im se pruža poseban doživljaj učenja kuvanja jednog srpskog jela u staroj srpskoj kući, mogućnost slikanja prirodnim bojama na crepu što kao suvenir mogu poneti iz Srbije. Uz sve to nauče i po koju srpsku reč. Gosti su prepuni utisaka, i sa sobom ponesu sliku ne samo hotela „Izvor“ već Srbije kao destinacije.
-Ponosni smo što se nalazimo u centralnoj Srbiji i smatramo da gosti, ne samo strani, već i domaći ne retko zatečeni da su mnogo toga propustili ranije da vide, da dožive i shvate da je Bukovička banja izazovnija od mnogih inostranih banja. Zato nerazdvojno moramo da radimo i na podizanju turističke destinacije ne samo Bukovičke banje Aranđelovac nego i šire destinacije Srbije – mišljenja je Vesna Vlatković.
Prema poslednjim analizama rađenim u februaru 2014. godine, odnos stranih i domaćih gostiju u hotelu „Izvor“ je 25% prema 75% u korist domaćeg gosta, a odnos muških i ženskih posetilaca je već tri godine neverovatnih 49,9% prema 50,1%. Ono čemu se zaposleni u hetelu posebno raduju je da je porastao broj porodica, odnosno dece, za čitavih 10%, što znači da su svi sadržaji od Aqua parka, animacije i rada sa decom na kojima se intezivno radi i ciljani programi za porodicu, dali rezultate. Impresivan je podatak je i da za tri godine hotel „Izvor“ organizovao preko 700 kongresa, seminara i dešavanja u kojima su učestvovale ne samo poznate kompanije nego i državne institucije, nevladine organizacije. Praktično, nema značajnijeg skupa koji se nije održao u hotelu „Izvor“. Paralelno sa kongresnim razvijao se porodični, nezabilazni spa&wellness turizam, i hotel „Izvor“ je postao pravi izbor za ugodan, opuštajući odmor.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com