Sun05262024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Renovirana teretana i novi programi u Čigoti

Renovirana teretana i novi programi u Čigoti

  • PDF

U okviru prekograničnog projekta Razvoj i promocija zdravstvenog turizma u prekograničnom području Bosna i Hercegovina – Srbija (CROSS SPA), organizuje se otvaranje projektom renovirane teretane Specijalne bolnice Čigota i najava novih programa zdravstvenog turizma koji se u toku projekta Cross Spa uvode u turističku ponudu.
Prezentacija će se održati u prostorijama Specijalne bolnice Čigota na Zlatiboru, 26. marta 2014. godine sa početkom u 12 časova.

Cilj renoviranja teretane Specijalne bolnice Čigota jeste doprinos unapređenju infrastrukture zdravstvenog turizma prekograničnog područja. Nabavljena i postvaljena oprema je prilagođena potrebama korisnika zdravstvenih programa Čigota i Čigotica, a pored ove, primarne funkcije, sprave mogu koristiti i svi ostali zainteresovani korisnici postojećih i novih zdravstvenih programa ove ustanove.
Prekogranični projekat CROSS SPA finansira Evropska unija, a realizuju Turistička organizacija regije Zapadna Srbija iz Užica, u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor iz Užica i Fondacija za lokalnu demokratiju iz Sarajeva u partnerstvu sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA. Cilj projekta je da se ojača regionalna saradnja i održivi ekonomski razvoj prekograničnog područja kroz uspostavljanje zajedničke turističke ponude u segmentu zdravstvenog turizma.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com