Mon10022023

Poslednja izmena:10:33:04 PM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO Kompanija Najevropljanin opredeljena za kvalitet

Kompanija Najevropljanin opredeljena za kvalitet

  • PDF

Građevinsko preduzeće „Najevropljanin“ DOO iz Novog Sada (www.najevropljanin.rs), pomera standarde komfornog stanovanja u prostor gde uživanje u svakodnevnom životu, privatnost i potreba za lepim imaju apsolutna prava u svakom detalju enterijera i brižljivo osmišljenom i uređenom okruženju.

Objekti kompanije „Najevropljanin“ prepoznatljivi su po spoljnim fasadama nenametljive estetike, po korišćenju kvalitetnih materijala i kvalitetnom izvođenju radova, po visokim standardima komfora i po uređenju dvorišta, sa sportskim objektima i zelenilom. Po primcipu „dobar glas se daleko čuje“ u to će se uveriti prvo stanari, njihovi prijatelji i rođaci, poznanici itd.
Kada „Najevropljanin“ stoji iza nekog projekta, zna se da je u zgradu ugrađen najbolji materijal, da su radili vrhunski majstori i da je sproveden čitav postupak od upotrebne dozvole, do tehničkog prijema, uknjiženja zgrade i stanova.
Prema rečima generalnog direktora građeviskog kompanije „Najevropljanin“, prof. dr Marka Carića, beskompromisnim poštovanjem ovih principa, koji se odnose na kvalitet materijala i izvođenje radova, iznalaženje inovativnih i funkcionalnih arhitektonskih rešenja, kao i apsolutna sigurnost objekta, obezbeđuje iznad prosečni kvalitet, što je novina na našem tržištu, a po kojem je „Najevropljanin“ poznat.
Vrhunski kvalitet gradnje i funkcionalnost koju pruža kompanija „Najevropljanin“ dokazana je otvaranjem kompleksa u Mornarskoj 42. Osim udobnog mesta za život, ova stambena zgrada sa teniskim terenima i svlačionicama, ispunjava savremen koncept uravnoteženo povezanih celina enterijera i eksterijera. Teniski tereni unutar kompleksa su dostupni kako stanarima zgrade, tako i svim ostalim zainteresovanim korisnicima. Zgrada nazvana “arhitektonska lepotica naselja Telep” izgrađena u roku od samo godinu dana, a svečanim otvaranjem stambenog kompleksa 03. avgusta 2012. godine ova kompanija obeležila je prvu godišnjicu rada.
U međuvremenu Građevinska firma „Najevropljanin“ privela je kraju izgradnju porodično-stambenog objekta u Šarplaninskoj 42 koji predstavlja još jednu potvrdu kvaliteta i modernog dizajna, kao i stambenog objekta u Bolmanskoj 18 i 20 i stambeno-poslovnog objekta u Adi Endrea 42., koji izlazi na Somborski bulevar, svi u Novom Sadu
Detaljnije informacije o ponudi GP „Najevropljanin“ DOO, Novi Sad, čije se kancelarije naleze u Ulici Ise Bajića 4, mogu se dobiti na tel: 063 76 70 636, 06353 18 39; ili putem E-maila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com