Thu01282021

Poslednja izmena:12:23:52 PM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Otvoren kamp sa tri zvezdice na Zlatiboru

Otvoren kamp sa tri zvezdice na Zlatiboru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Turistička organizacija "Zlatibor" je uz pomoć opštine Čajetina, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Regionalne razvojne agencije "Zlatibor” iz Užica i UNDP (United Nations Development Program) realizovala projekat izgradnje kampa na Zlatiboru.
Prvi gosti, u okviru promotivne ture, borave u kampu od 04. do 06. juna ove godine. U pitanju je četrdeset kampera sa 23 vozila iz Holandije, koji su po prvim utiscima izuzetno zadovoljni ambijentom i opremljenošću objekta.

Kamp se nalazi na lokalitetu Tić polje, u blizini hotela "Zelenkada" u prijatnom ambijentu okružen borovom šumom. Odličnoj lokaciji kampa doprinosi blizina turističkog centra Zlatibora i magistralni put Beograd-Bar.
Kategorisan je sa tri zvezdice i biće jedan od najuređenijih kampova u Srbiji. Zahvata površinu od 1,5 hektar sa 52 kamp jedinice. U sklopu kampa nalazi se recepcija, kuhinja i letnjikovac sa roštiljom, kao i zajednička prostorija sa svom potrebnom opremom. Svaka kamp jedinica ima svoje potrebne priključke za električnu energiju, vodu, a gostima će biti na raspolaganju bežični internet.
Novi element turističke ponude Zlatibora biće zanimljiv svima koji putuju Balkanom, biciklistima i drugim ljubiteljima aktivnog odmora i poboljšaće ukupnu turističku ponudu planine. Izgradnjom ovog kampa turistička ponuda na Zlatiboru biće bolje pozicionirana na turističkim kartama Evrope.

Jelica Tošić, TO Zlatibor

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar